Search

“Σόκαρε” στο φινάλε τον Εχίνο ο ανεβασμένος Άρης Πετεινού!

Έναν πολύ σημαντικό βαθμό κυρίως για ψυχολογικούς λόγους απέσπασε στον Εχίνο ο Άρης Πετεινού που κατάφερε να ισοφαρίσει στο φινάλε του αγώνα με δυνατό σουτ του Βαγγέλη Κασάπογλου.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό και απο τις δύο πλευρές, με την ομάδα του Πετεινού να επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά πως έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοση της στα τελευταία ματς και αν ήταν πιο προσεκτική θα είχε αρκετούς περισσότερους βαθμούς απο τους 4 που έφτασε μετά απο αυτό το ματς.

Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να έχουν καλές στιγμές για να πάρουν το προβάδισμα χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα. Στο 51′ η ομάδα του Πετεινού άγγιξε το γκολ όμως το απευθείας χτύπημα φάουλ του Κώστα Μπουρλόγλου κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Μολλά Χουσείν, στο ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Μολλά Χουσείν θα νικήσει εκ νέου τον Μπουρλόγλου.

Μετά το 60′ οι γηπεδούχοι ανέβασαν πολύ την απόδοση τους και κατάφεραν στο 62′ να πάρουν και το προβάδισμα όταν στο 62′ ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Τουγκάι Χότσκα με κεφαλιά έκανε το 1-0, ενώ στην συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν δύο καλές στιγμές με τον Ηλία Μιχαηλίδη για να καθαρίσουν το ματς όμως ο Ζαρζακόπουλος διατήρησε το 1-0. Στο 80′ οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Χριστόβ, με τους φιλοξενούμενους όντας και με παίκτη παραπάνω να ανεβάζουν την πίεση τους καταφέρνοντας στις καθυστερήσεις με ωραίο γυριστό του Κασάπογλου να φέρουν το ματς στα ίσια και να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θεόδωρος Γιαπουτζής με βοηθούς τους Παύλο Καραλευθέρη και Θανάση Πασχαλίδη.

ΕΧΙΝΟΣ ΣΠΟΡ(Σ. Γιουρούκ – Εκ. Καμπούρ): Μολλά Χουσεϊν, Μπαϊρακταρίδης, Καδρή Αλτάν(46′ Κισά), Σαμπρί Μποασή, Τζομιάδης(81′ Κάλφα), Ιντζέ Φικρή(46′ Πετρόβ), Χατζηνίκος, Χριστόβ, Μιχαηλίδης, Χότσκα, Καδρή Χουσείν

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ(Αν. Νεοφυτίδης): Ζαρζακόπουλος, Νεανίδης, Δημητριάδης, Χιώτης, Κασάπογλου, Παναγιώτου, Ρέβης, Θαμνίδης(85′ Τονικίδης), Δαηλίδης, Μπουρλόγλου, Καντηλάφτη

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 

Share it