Search

Πρωτεύσασα απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής η Αντωνία Καλαφατζή του Εθνικού και του ΟΕΓΑ!

Το γεγονός ότι σπουδές και αθλητισμός μπορούν να συνδυαστούν, έδειξε με τον καλύτερο τρόπο η αθλήτρια στίβου του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξανδρούπολης, πρωταθλήτρια Ελλάδος, Βαλκανιονίκης του επί κοντώ και πλέον προπονήτρια στον Όμιλο Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξ/πολης, Αντωνία Καλαφατζή. 

Διαβάστε τη συγχαρητήρια ανακοίνωση του Εθνικού:

«Ένα δικό μας παιδί, αθλήτρια στίβου του ΜΓΣ Εθνικού, πρωταθλήτρια Ελλάδος και Βαλκανιονίκης του επί κοντώ, είναι η πρωτεύσασα απόφοιτος για φέτος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής.

Η “Τόνια μας”, κατάφερε να καλλιεργήσει τα χαρίσματα της, σωματικά και πνευματικά και να κατακτήσει με μεγάλη προσπάθεια, κόπο και οργάνωση χρόνου, “μετάλλια” σε αθλητισμό και επιστήμη.

Από μικρή βάζοντας παράλληλους στόχους, τους πετύχαινε με μεγάλη προσήλωση και υπακοή στις οδηγίες των προπονητών και δασκάλων της.

Η Τόνια είμαστε σίγουροι, δεν θα σταματήσει εδώ και θα διαπρέπει, όπου και αν συνεχίσει τις σπουδές της. Η επιστήμη της Φυσικής Αγωγής και ο αθλητισμός την χρειάζονται.

Νοιώθουμε περηφάνεια γι αυτήν, θα συνεχίσουμε να την παρακολουθούμε, να συνεργαζόμαστε μαζί της, αλλά και να εμπνεόμαστε από αυτήν.

Συγχαρήτηρια και στους Νίκο και Ελένη, τους γονείς που στηρίζουν τον αγώνα της.

Εκ μέρους της διοίκησης και τους προπονητές της ομάδας Στίβου του ΜΓΣ Εθνικού»

Share it