Search

Με 19αδα και την στήριξη του κόσμου περιμένει την Αριδαία ο Ορφέας Ξάνθης

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ορφέα Ξάνθης για το παιχνίδι της Τετάρτης 23 Νοεμβρίου(15:00 LIVE SportsAddict) με τον Αλμωπό Αριδαίας στο γήπεδο του ΑΟΞ.

Αναμέτρηση στην οποία οι Ξανθιώτες ευελπιστούν στην μαζική στήριξη της τοπικής κοινωνίας, μια και την ίδια ώρα δεν θα υπάρχουν αγώνες για το τοπικό και έτσι περιμένουν αρκετό κόσμο να βρεθεί στο ιστορικό γήπεδο της πόλης και να βοηθήσει την προσπάθεια του Ξανθιώτικου συνόλου.

Αγωνιστικά δεν λείπουν τα προβλήματα για τους Μπάμπη Χατζημεστή και Παναγιώτη Καμαράκη που δεν μπορούν να υπολογίζουν στις υπηρεσίες του τιμωρημένου λόγω κόκκινης στο ματς με τον Εορδαϊκό Γιάννη Καραγκιόζη, του τραυματία Καρά Αλή Ονούρ αλλά και των στρατευμένων Θεόδωρο Αθανασίου, Γιώργο Κατρανίτσα και Θόδωρο Τορομανίδη. Αντιθέτως για πρώτη φορά φέτος θα είναι στην αποστολή ο Γιώργος Μαυρόπουλος και ο Καρκατζάνης.

Η αποστολή της Ξανθιώτικης ομάδας για το εντός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης αποτελείται απο τους: Ρούφο, Μαυρόπουλο Γ., Χακή Τζαμπάζ, Μαλαδένη, Μακράκη, Θεοδωρίδη, Καραγκιόζη Β., Μαυρόπουλο Λ., Μπουνταγκίδη, Κωτίδη, Καρκατζάνη, Χαλίλ Ιμπράμ, Ζικολάρι, Πασχαλάκη, Μουμίνογλου, Λαζαρίδης, Μελισσόπουλο, Χαραλαμπίδη και Ξαντινίδη.

 

Share it