Search

Διέλυσε με 5 γκολ τον Ποντιακό ο Ιπποκράτης! (photos)

Θυελλώδες ήταν το πέρασμα του ΑΟ Ιπποκράτη από την Παλαγία την Κυριακή 20/11, καθώς οι «γιατροί» έφυγαν με τον εντυπωσιακό 0-5 από την έδρα του ΑΟ Ποντιακού.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν τον έλεγχο του ματς στη μεγαλύτερη διάρκεια του, όπως ήταν και αυτοί που απείλησαν περισσότερο. Το ξεκίνημα του αγώνα όμως ήταν διαφορετικό αφού ο Ποντιακός απείλησε πρώτος, με το σουτ που έγινε στο 5′ να αποκρούεται από τον Κυριακίδη. Από εδώ και πέρα ξεκινάει ο μονόλογος του Ιπποκράτη. Τρία λεπτά αργότερα μετά από εκτέλεση φάουλ της ομάδας του Κώστα Βουρδόγλου ο Χατζησταύρου θα μπλοκάρει τη μπάλα, αλλά στο 10′ η φάση δεν θα έχει την ίδια ευτυχή κατάληξη για τον γκολκίπερ των γηπεδούχων. Μετά από τραγικό λάθος του Καπανίδη που έδωσε… ασίστ στον Γεωργαντζόπουλο, ο παίκτης του Ιπποκράτη βρέθηκε φάτσα με την εστία και έκανε το 0-1.

Στο 19′ ο Κατσαμάγκας έχασε μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του καθώς δεν μπόρεσε να νικήσει από κοντά τον πορτιέρο του Ποντιακού που απέκρουσε σε κόρνερ. Από την εκτέλεση του κόρνερ ο Κατσαμάγκας θα χάσει άλλη μία ευκαιρία αφού η κεφαλιά του θα σταματήσει στο δοκάρι. Στο 29′ ο Χατζησταύρου μπλόκαρε την κεφαλιά του Παγωνίδη, ενώ στο 37′ έγινε το 0-2. Μετά από κακή αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων, ο Παγωνίδης τροφοδότησε τον Κατσαμάγκα και αυτός νίκησε εύκολα τον πορτιέρο του Ποντιακού. Η τελευταία φάση για γκολ του α’ ημιχρόνου ήταν ένα σουτ του Παγωνίδη που έφυγε άουτ, με τον Ιπποκράτη να φεύγει με σημαντικό προβάδισμα για τα αποδυτήρια.

Με το ξεκίνημα του β’ μέρους ο Μιχάλης Μπαξεβάνογλου προχώρησε σε 2 αλλαγές προσπαθώντας να βοηθήσει την ομάδα του, περνόντας τους Σεϊτανίδη και Ακίδη στις θέσεις των Καπανίδη και Τσιλιακίδη. Στο 53′ ήταν η σειρά του κ. Βουρδόγλου να κάνει αλλαγή, αλλά αυτή ήταν αναγκαστική, με τον Βιτζέκα να παίρνει τη θέση του Γαλανού που δεν μπορούσε να συνεχίσει. Πέντε λεπτά μετά ήρθε και τρίτο γκολ από τους φιλοξενούμενους με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πυλούδη. Από το σημείο αυτό και ύστερα οι παίκτες του Ποντιακού δεν είχαν άλλες δυνάμεις για να κοντράρουν τον αντίπαλο τους και παραδώθηκαν. Στο 61′ με νέα απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πυλούδη από μακρινή απόσταση και πλάγια θέση έγινε το 0-4, φάση στην οποία έχει μερίδιο ευθύνης και ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων. Δύο λεπτά μετά έγινε και το τελικό 0-5 με σκόρερ τον Κατσαμάγκα μετά σέντρα του Πυλούδη. Στο 75′ τραυματίστηκε ο Καραμανίδης για τους «πόντιους», αλλά δεν υπήρχε άλλη αλλαγή όποτε συνέχισαν με παίκτη λιγότερο, με τον παίκτη πάντως να ξανά μπαίνει στο γήπεδο λίγο αργότερα.

Με αυτό το τρίποντο ο Ιππκράτης έφτασε τους 7 βαθμούς, ενώ ο Ποντιακός έμεινε στους 6. Στην επόμενη αγωνιστική ο Ποντιακός φιλοξενείται από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και ο Ιπποκράτης υποδέχεται τη Θράκη Φερών.

Συνθέσεις:

ΑΟ Ποντιακός (Μιχάλης Μπαξεβάνογλου): Χατζησταύρου, Μιχαηλίδης Ι., Μουχτάρης, Τσιτσιπάς, Καπανίδης (46′ Σεϊτανίδης), Σαγκιρίδης, Παπάζογλου, Ρουσίδης, Κωνσταντινίδης, Τσιλιακίδης (46′ Ακίδης), Παμπορίδης (70′ Καραμανίδης).

ΑΟ Ιπποκράτης (Κώστας Βουρδόγλου): Κυριακίδης, Καραγκούνης (71′ Φουρνουτζής), Τηλέγραφος, Σίσκος, Μαργαρίτης, Γαλανός (53′ Βιτζέκας), Πυλούδης, Νεντίδης, Παγωνίδης, Γεωργαντζόπουλος, Κατσαμάγκας (64′ Κωστάκης).

Διαιτητής: Σιβούδης – Βοηθοί: Παλαιοπάνης, Θάνος

Δείτε φωτογραφίες από το ματς:

Share it