Search

Χαμόγελα ξανά στον Σώστη μετά το διπλό απέναντι στον Ορφέα Στρύμης!

Ξανά χαμογελούν στη Δόξα Σώστη, καθώς η ομάδα επικράτησε εκτός έδρας, στο Ραδιοφωνικό γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης, του Ορφέα Ξυλαγανής με σκορ 0-2, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ ΕΠΣ Θράκης.

Η τύχη και το πρόγραμμα δεν ήταν με το μέρος των παικτών του κ. Καμενίδη στις προηγούμενες αγωνιστικές, με αποτέλεσμα ο Σώστης να έχει “κολλήσει” εδώ και καιρό στους τέσσερις βαθμούς, όμως αυτή τη φορά πρόσθεσε τρεις βαθμούς στη συγκομιδή της.

xylagani-sostis

Οι γηπεδούχοι πατούσαν καλά στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν τις τελικές ευκαιρίες τους, με αποτέλεσμα ο Σώστης να “ανοίξει” το σκορ σε ανύποπτο χρόνο στο πρώτο μέρος με τον Σιώζο. Οι φιλοξενούμενοι έκλεισαν τους χώρους, με τους παίκτες του κ. Κυνηγόπουλο να διεκδικούν την ισοπαλία. Κόντρα στη ροή του αγώνα, όμως, ήρθε το 0-2 με τον Παπουτσή, χάρη στο οποίο ο Σώστης πανηγύρισε μία αναγκαία νίκη ψυχολογίας.

Ορφέας Στρύμης (Κυνηγόπουλος): Ράπτης, Καραμπουλάκης, Αραμπατζίδης, Απαζίδης, Παππάς, Καρβουνίδης (Παπαθέος), Κανταρτζής (Μιχαλάκης), Καραγεωργίου, Καμζέλας, Μαχαιρίδης (Δελής), Καραγεωργόπουλος.

Δόξα Σώστη (Καμενίδης): Χρόνης, Συμεωνίδης, Τέφος, Λάβδας, Τζιαφάλιας, Παπουτσής, Σιόζιος, Κυπαρρισούδης, Ανδρίκου (Μαρινέλης), Φανιάδης (Βαγενάς), Βλασσόπουλος.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Share it