Search

Πήρε “ρεβάνς” για τον πρώτο γύρο κόντρα στην Βιστωνίδα ο Άρης Αβάτου!

Με “σβηστές” μηχανές και τον Κυριάκο Κετσιεμενίδη να μοιράζει τον χρόνο συμμετοχής η ομάδα του Άρη Αβάτου πέτυχε την 9η διαδοχική του νίκη στο πρωτάθλημα και παράλληλα πήρε και την ρεβάνς για την ισοπαλία της πρεμιέρας κόντρα στην ομάδα της Βιστωνίδας.

Η ομάδα του Αβάτου μπήκε όπως σε κάθε παιχνίδι της επιθετικά απο τα πρώτα κιόλας λεπτά του αγώνα ψάχνοντας το γκολ που θα ανοίξει την άμυνα των φιλοξενούμενων, και το κατάφερε στο 20′ όταν μετά απο κεφαλιά του Κοτόπουλου η μπάλα κόντραρε στον Μαμαλίγκατζη άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Γιουνούζογλου για το 1-0. Η ομάδα της Βιστωνίδας είχε την μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει όμως ο Αγγελίδης δεν κατάφερε να ευστοχήσει στα 11μέτρα, παράβαση που κέρδισε ο Καμπουρίδης. Σαν να μην έφτανε αυτό για τους φιλοξενούμενους στο 30′ ο Κοτόπουλος με κεφαλιά αυτή την φορά την έστειλε ο ίδιος στα δίχτυα για το 2-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι δημιούργησαν ευκαιρίες αλλά σε πιο χαλαρά ρυθμό μια και η Βιστωνίδα δεν απειλούσε ιδιαίτερα, με το τελικό 3-0 να διαμορφώνει στο 53′ ο Πάρης Κοτόπουλος με το δεύτερο του τέρμα στο ματς και 10o στο πρωτάθλημα. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βασίλης Ουζουνίδης με βοηθούς τους Μόσχο Γκαϊτατζή και Γιώργο Χρυσέλη.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ(Κ. Κετσιεμενίδης): Αμουτζάκης, Βασιλειάδης Γιώργος, Βασιλειάδης Γιάννης, Παπαδιώτης, Κούτρας(66′ Ντουμπάν Τουράν), Σουκρήογλου Σουκρή, Θωμαίδης, Ξανθόπουλος, Κοτόπουλος(66′ Μιχαηλίδης Μιχάλης), Λαζαρίδης, Δασκαλάκης(46′ Μπουνταγκίδης):

ΑΟ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ(Γ. Μπούτσεκ): Γιουνούζογλου, Αγγελίδης, Καζάκος, Κομήτης, Δρακίδης, Μαμαλίγκατζης(79′ Τζεβελέκης Φώτης), Μπάρμπας(46′ Τσεπνόγλου), Ταίρης, Ξενιτίδης(46′ Μακρίδης), Θεοδωρίδης, Καμπουρίδης

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 

 

Share it