Search

Με 9 μετάλλια επέστρεψε από τη Βουλγαρία και το τουρνουά του Blagoevrad ο ΟΕΓΑ!

Επιτυχημένη ήταν για ακόμα μία φορά η συμμετοχή του Ομίλου Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης στο Διεθνές Τουρνουά Γυμναστικής στο Blagoevrad της Βουλγαρίας.

Οι αθλήτριες του ΟΕΓΑ κατέκτησαν 9 μετάλλια, 2 αργυρά & 7 χάλκινα. Τα κορίτσια που τα κατέκτησαν ήταν οι Ελένη Μπαφατάκη στο έδαφος (χάλκινο), Άννα Καραμπατζάκη, Μαρήλια Πετροπούλου, Ελπίδα Παππού & Δέσποινα Σεφεριάδου στο σύνθετο ομαδικό (χάλκινο),  Άννα Μαρία Κελεσίδη στο δίζυγο (χάλκινο), Ευαγγελία Δημούδη στο άλμα (αργυρό) και Ελισάβετ Κορωνίδου στο άλμα (αργυρό), και χάλκινο στο δίζυγο, στη δοκό, στο έδαφος και στο σύνθετο ατομικό.

Αναλυτικά όλες οι διακρίσεις των αθλητριών & αθλητών του Ομίλου, μέσα από το δελτίο Τύπου του:

«Επέστρεψε η αποστολή του ΟΕΓΑ από το Blagoevgrad της Βουλγαρίας, μετά τη συμμετοχή του στο 13rd International Gymnastics Tournament “Lyubcho Solachki” με τις αποσκευές της γεμάτες διακρίσεις και μετάλλια.

Πρόκειται για μια διοργάνωση υψηλού επιπέδου, όπου συμμετείχαν 21 σύλλογοι από 5 χώρες (Ελλάδα, Βουλγαρία, Μεγάλη Βρετανία, Βέλγιο και FYROM). Αναλυτικά:

Στην Κατηγορία «1» κοριτσιών, η ΕΛΕΝΗ ΜΠΑΦΑΤΑΚΗ κατέκτησε την 2η θέση (αργυρό μετάλλιο) στο έδαφος, την 5η θέση στο δίζυγο και την 8η θέση στο σύνθετο ομαδικό.

Στην Κατηγορία «2» κοριτσιών, η ομάδα που αποτελούταν από τις ΑΝΝΑ ΚΑΡΑΜΠΑΤΖΑΚΗ, ΜΑΡΗΛΙΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΛΠΙΔΑ ΠΑΠΠΟΥ και ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΕΦΕΡΙΑΔΟΥ, κατέκτησε την 3η θέση (χάλκινο μετάλλιο) στο σύνθετο ομαδικό. Σε ατομικό επίπεδο:

ΑΝΝΑ ΚΑΡΑΜΠΑΤΖΑΚΗ 5η θέση στο άλμα, 6η θέση στο έδαφος και 8η θέση στο σύνθετο ατομικό.
ΜΑΡΗΛΙΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ 5η θέση στο δίζυγο και 12η θέση στο σύνθετο ατομικό.
ΕΛΠΙΔΑ ΠΑΠΠΟΥ 5η θέση στο έδαφος, 8η θέση στο άλμα και 11η θέση στο σύνθετο ατομικό.
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΕΦΕΡΙΑΔΟΥ 8η θέση στη δοκό και 13η θέση στο σύνθετο ατομικό.

Στην Κατηγορία «3» κοριτσιών σε ατομικό επίπεδο:

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΚΕΛΕΣΙΔΗ 3η θέση (χάλκινο μετάλλιο) στο δίζυγο, 4η θέση στο έδαφος και στη δοκό, 8η θέση στο άλμα και 8η θέση στο σύνθετο ατομικό.

ΑΓΑΠΗ ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗ 4η θέση στο δίζυγο, 7η θέση στο άλμα και 9η θέση στο σύνθετο ατομικό.
Στην κατηγορία «4» κοριτσιών σε ατομικό επίπεδο:

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΔΗΜΟΥΔΗ 2η θέση (αργυρό μετάλλιο) στο άλμα, 4η θέση στο δίζυγο, 5η θέση στο έδαφος, 7η θέση στη δοκό και 4η θέση στο σύνθετο ατομικό.

ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΚΟΡΩΝΙΔΟΥ 2η θέση (αργυρό μετάλλιο) στο άλμα, 3η θέση (χάλκινο μετάλλιο) στο δίζυγο, στη δοκό, στο έδαφος και στο σύνθετο ατομικό (συνολικά 5 μετάλλια).

Στην Κατηγορία «2» των αγοριών κατέβαλλαν μεγάλη προσπάθεια οι ΗΛΙΑΣ ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ και ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΣΟΓΛΟΥ, δείχνοντας ότι μπορούν να σταθούν επάξια σε υψηλό επίπεδο αποκτώντας πολύτιμες εμπειρίες.

Στην Κατηγορία «3» των αγοριών αγωνίστηκε ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΡΑΞΑΝΗΣ, ο οποίος παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, απέδειξε ότι είναι μαχητής και «στάθηκε όρθιος» σε έναν υψηλών απαιτήσεων αγώνα.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες μας, αλλά και στους προπονητές των αγωνιστικών τμημάτων ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΑΞΕΒΑΝΙΔΗ, ΘΕΟΔΩΡΟ ΜΠΟΥΤΑΚΗ, ΕΙΡΗΝΗ ΚΟΥΦΑΚΗ, στον ειδικό συνεργάτη του συλλόγου ΛΕΥΤΕΡΗ ΜΠΟΥΤΑΚΗ και στους προπονητές των μικρών ηλικιών ΤΟΝΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΖΗ και ΑΝΕΣΤΗ ΜΕΛΕΞΙΤΙΑΝ για την ποιοτική τους δουλειά και με την αγάπη που περιβάλλουν τους αθλητές και τις αθλήτριες του συλλόγου μας».

Share it