Search

Διατηρήθηκαν κοντά στην πρώτη θέση οι Παμπαίδες του Έβρου Σουφλίου που κέρδισαν τον Ερμογένη!

Νίκη που τους διατηρεί σε απόσταση βολής απο την πρώτη θέση και τον ΑΟ Ορεστιάδας πέτυχαν οι παίκτες του τμήματος Παμπαίδων του Έβρου Σουφλίου που επικράτησαν στο κλειστό του Σουφλίου του Ερμογένη Ξάνθης με 3-1 σετ.

Οι γηπεδούχοι δεν είχαν ιδιαίτερα πρόβλημα στα δύο πρώτα σετ κάνοντας σχετικά γρήγορα το 2-0, στο τρίτο σετ όμως ήρθε η αντίδραση των πιτσιρικάδων του Ερμογένη που αντέδρασαν μείωσαν σε 2-1 και πάλεψαν όσο μπορούσαν στο τέταρτο σετ με τους παίκτες του Έβρου πιο ψύχραιμους στο φινάλε και με καλύτερες αποφάσεις έκαναν το 25-19 φτάνοντας στο 3-1 σετ.

soufli-ermogenis-pampaides1

Αυτή ήταν η τρίτη νίκη σε τέσσερα ματς για την ομάδα του Σουφλίου που έχει κερδίσει 10 σετ και έχει χάσει 5. Μία νίκη και τρεις ήττες ο απολογισμός για τους Παμπαίδες του Ερμογένη που ωστόσο έχουν καταφέρει να κερδίσουν 8 σετ και να χάσουν 9 δείχνοντας έτσι την μαχητικότητα τους έχοντας αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις και στα τέσσερα ματς που έχουν δώσει.

Τα σετ: 3-1 (25-13,25-17,16-25,25-19)

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ: Αλατζιάς, Καζαριάν, Παπαδόπουλος, Ψάρρας, Τάσιου, Τριανταφυλλούδης, Μπακαλούδης, Μιλκίδης, Μουχταρίδης, Αλεξούδης, Καμαργιανούδης, Πανταζής.

ΕΡΜΟΓΕΝΗΣ ΞΑΝΘΗΣ: Κοτόρνος, Πετρίδης, Μπατζακίδης, Μεμέτ Ογλού, Γιαπουτζίδης, Χριστοδούλου, Χαραλαμπίδης, Ευστρατίου, Βερβελίδης, Βαμπούλας.

Share it