Search

Ασπίδα 5 αστέρων “σάρωσε” στο πέρασμα της τον Νέστο Κύρνου!

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση η Ασπίδα Ξάνθης διέλυσε με 5-1 τον Νέστο Κύρνου στο ΔΑΚ Ξάνθης και ξεκίνησε εντυπωσιακά τις υποχρεώσεις της για τον Β’ γύρου του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης.

Μόλις στο 15′ οι παίκτες του Χρήστου Σαμαρά κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με σουτ του Μιχάλη Κιαχίδη μέσα απο την περιοχή. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε 15′ λεπτά αργότερα με σουτ του Τριανταφυλλάκη, με τους γηπεδούχους παρά την ισοφάριση να μην χάνουν την συγκέντρωση τους και μετά απο δύο καλές χαμένες ευκαιρίες κατάφεραν  να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα με σουτ του Γαβρίλου Ευθυμιάδη στο 37′ διαμορφώνοντας το 2-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

aspida-kyrnos2

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν εξαιρετικοί και δεν επέτρεψαν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού την ομάδα του Κύρνου να φανεί απειλητική, χάνοντας πολλές ευκαιρίες με τον Βασιλειάδη να κρατά το σκορ σε χαμηλά επίπεδα μέχρι τουλάχιστον το 67′. Σε εκείνο το σημείο ο Γαβρίλος Ευθυμιάδης ανετράπη απο τον κίπερ του Νέστου με τον Νίκο Χατζηπαρασκευά να ευστοχεί για το 3-1. Στο 82′ μια εκπληκτική έμπνευση του αρχηγού της Ασπίδας Μπάμπη Κυριαζίδη που έπιασε το δυνατό σουτ σχεδόν απο μακρινή απόσταση για το 4-1, για να έρθει στο 84′ ο Ψαρόπουλος να διαμορφώσει το τελικό 5-1.

aspida-kyrnos1

Επιβλητική εμφάνιση για την Ασπίδα που έχει ανεβάσει ρυθμούς, απροσδόκητα κακή η ομάδα του Κύρνου στην χειρότερη της εμφάνιση για φέτος. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βαγγέλης Κιοτζένης με βοηθούς τους Χατζημωϋσιάδη και Χουσείν Κούλα.

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ(Χρ. Σαμαράς): Αναστασιάδης, Σαββόγλου, Κιαχίδης, Σαρηγιαννίδης, Κοντομιχάλης, Δογανίδης(73′ Μουξιός), Κυριαζίδης, Χατζηπαρασκευάς, Ευθυμιάδης(79′ Ψαρόπουλος), Στεπανιάν(86′ Νικολούδης), Κατσής

ΝΕΣΤΟΣ ΚΥΡΝΟΥ(Τ. Κελλίδης): Βασιλειάδης, Χασάν Ορτσούν, Τριανταφυλλάκης, Κελλίδης Ν., Μουζαφέρογλου, Μπερκέ(53′ Σερήφογλου), Αλή Ογλού Γκιουνγκιόρ, Χαλήτογλου Ουγούρ(79′ Μουμίνογλου), Ιμπραήμογλου, Βελήογλου Μπαϊράμ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 

Share it