Search

Τέλος -και- ο Κριστόφ απ’ την Ορεστιάδα, απαράδεκτες τακτικές της διοίκησης του Α.Ο.Ο. καταγγέλλει ο ΠΑ.Σ.Α.Π!

Καζάνι που βράζει φαίνεται να είναι ο Α.Ο.Ορεστιάδας και δυστυχώς για το ιστορικό σωματείο του ελληνικού βόλεϊ, φαίνεται πως φέτος τα προβλήματα δεν λένε να τον αφήσουν σε ησυχία.

Αρχικά, ήταν το δημοσίευμα του volleyplanet που ανέφερε πως το ξενοδοχείο στο οποίο διέμεναν αρκετοί αθλητές του ΑΟΟ προχώρησε σε έξωση των αθλητών, λόγω οικονομικών εκκρεμοτήτων απ’ την πλευρά της διοίκησης του Α.Ο.Ο., με τον πρόεδρο, Βασίλη Γκιζάνη να απαντά με μηνύσεις προς το μέσο, ισχυριζόμενος πως η έξωση δεν είχε να κάνει με οικονομικές εκκρεμότητες της ομάδας.

Τις τελευταίες ώρες, προέκυψε σημαντικό πρόβλημα με δύο βασικούς αθλητές των πρασίνων, αλλά και τον “νέο” προπονητή της ομάδας τον Βούλγαρο Πλάμεν Κριστόφ, που όπως φαίνεται σύντομα θα  γίνει και πρώην …

Ο πασαδόρος Τάσος Αναστασιάδης και ο λίμπερο Βασίλης Καρασαβίδης, δεν προπονήθηκαν όλη την βδομάδα με τους συμπαίκτες τους στον ΑΟΟ, και αυτή τη στιγμή που γράφονται οι γραμμές αυτές θεωρείται δεδομένο πως θα αποτελέσουν παρελθόν απ’τον σύλλογο, ο οποίος σκέφτεται να απαντήσει με εξώδικα προς τους δύο αθλητές, καθώς όπως πληροφορήθηκε το S.A. απ’ την Ορεστιάδα διατείνονται πως οι εν λόγω αθλητές είναι πληρωμένοι ..

Μέσα σ’ όλα αυτά, ο Βούλγαρος Πλάμεν Κριστόφ, που έκατσε στον πάγκο στο παιχνίδι της Ορεστιάδας με τον Ηρακλή Χαλκίδας, μετέβη στην Βουλγαρία όντας πολύ σκεπτικός για το μέλλον του στον σύλλογο, καθώς όπως ανέφερε σε  δηλώσεις του στο “Πάμε Γήπεδο”την Δευτέρα 14/11 (εδώ το video), η χρονιά για τον σύλλογο προμηνυόταν ιδιαιτέρως δύσκολη …

Η αποχώρηση του κ. Κριστόφ πρέπει να θεωρείται μάλιστα, σχεδόν βέβαιη, με τον κ. Ντινούδη να καλείται με λειψή αποστολή να πάρει αγωνιστικά το τιμόνι του συλλόγου στο ματς της χρονιάς!

Σήμερα, ήρθε να προστεθεί σ’ όλα τα παραπάνω, η επιστολή του ΠΑ.Σ.Α.Π., προς της Ε.Σ.Α.Π., όπου τις κοινοποιεί τις πολλές καταγγελίες -όπως αναφέρει- αθλητών του Α.Ο.Ο., που δέχτηκε όλες τις προηγούμενες μέρες …

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Βασίλη Γκιζάνη, μας πληροφόρησε πως η Ορεστιαδα θα απαντήσει τις επόμενες ωρες με επίσημη ανακoίνωση καθώς προέχει το αυριανό (19/11, 19:00) ματς με τον Κύζικο. Μάλιστα όπως ενημερωθήκαμε απ’ τον ΑΟΟ θα αναζητηθεί και το/τα φυσικό πρόσωπο/α που έκανε/αν την καταγγελία, με τον σύλλογο να επιφυλάσσεται να προβεί σε κάθε νόμιμο δικαίωμά του.

Η επιστολή του ΠΑ.Σ.Α.Π. προς την Ένωση Σωματείων Αμοιβομένων Πετοσφαιριστών (ΕΣΑΠ)…

«To ΔΣ του ΠΑ.Σ.Α.Π. με σημερινή του επιστολή προς την Ένωση Σωματείων Αμοιβομένων Πετοσφαιριστών (ΕΣΑΠ) εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για απαράδεκτες τακτικές και συμπεριφορές της διοίκησης της Ορεστιάδας προς αθλητές, σύμφωνα με σοβαρές καταγγελίες των μελών και αθλητών της ακριτικής ομάδας στο Σύνδεσμό μας.

Ο ΠΑ.Σ.Α.Π. επισημαίνοντας λεπτομερώς τα σοβαρά ζητήματα που αντιμετωπίζουν το τελευταίο διάστημα οι αθλητές, τόσο σε θέματα οικονομικού χαρακτήρα, όσο και σε συνθήκες διαβίωσης, ζητάει από τον πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος κ. Παντελή Ταρνατόρο να παρέμβει άμεσα, προκειμένου να επιλυθούν τα σοβαρά θέματα που αποτελούν πλήγμα, όχι μόνο για το γόητρο του αθλήματος και την ιστορία του συλλόγου, αλλά κυρίως για την αξιοπρέπεια των αθλητών.

Εν αναμονή των προσωπικών ενεργειών του προέδρου της ΕΣΑΠ, που θα οδηγήσουν στην άμεση διευθέτηση του παραπάνω σοβαρού ζητήματος και αιτήματος των αθλητών, ο ΠΑ.Σ.Α.Π. ως φορέας των μελών-αθλητών δηλώνει πως επιφυλάσσεται να ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμά του για την προάσπιση των αθλητών.»

Share it