Search

Με έξι μετάλλια επέστρεψαν απο το Παγκόσμιο Παγκρατίου 4 αθλητές του ΑΟΓ Κομοτηνής!

Στην Έμπολι της Ιταλίας εκπροσωπώντας τη Ροδόπη βρέθηκαν από τις 11 μέχρι τις 14 Νοεμβρίου 4 αθλητές του ΑΟΓ Κομοτηνής συνοδευόμενοι από τον προπονητή τους κ. Κωνσταντίνο Ζαφειριάδη προκειμένου να λάβουν μέρος στο 7ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος.

Οι αθλητές επιβεβαίωσαν την καλή δουλειά που γίνεται στον σύλλογο σε μία από τις αρχαιότερες πολεμικές τέχνης, καταφέρνοντας να ανέβουν και οι τέσσερις στο βάθρο των νικητών. Μάλιστα η Παναγιώτα Ουζουνίδου κατάφερε όχι μία αλλά τρεις φορές να κατακτήσει μετάλλιο, ένα χρυσό και δύο χάλκινα. Συνολικά ο απολογισμός μεταλλίων για τους τέσσερις αθλητές του ΑΟΓ Κομοτηνής είναι ένα χρυσό ένα ασημένιο και τέσσερα χάλκινα.

Αναλυτικότερα:

H Παναγιώτα Ουζουνίδου κατέκτησε την πρώτη θέση στο άθλημα αγών πλήρης επαφής, την τρίτη θέση στον αγώνα ημιεπαφής παγκρατίου και την τρίτη θέση στο κάτω παγκράτιο την κατηγορία των 58 κιλών για τις ηλικίες 16-17 ετών.

Η Ελευθερία Αντωνακοπούλου κατέκτησε την τρίτη θέση στον αγώνα ημιεπαφής στην κατηγορία των 57 κιλών για τις ηλικίες 14-15 ετών

Ο Κωνσταντίνος Πανέρης κατέκτησε την 3 θέση στο κάτων παγκράτιο στην κατηγορία των 60 κιλών για τις ηλικίες 16-17 ετών

Ο Στέφανος Πανέρης κατέκτησε τη δεύτερη θέση στον αγών παγκρατίου στην κατηγορία των 65 κιλών για τις ηλικίες 18-19 ετών. Αξίζει να σημειωθεί ότι παρόλο που η ηλικιακή κατηγορία του Στέφανου Πανέρη είναι αυτή των 16-17 ετών, επειδή η συμμετοχή στους αγώνες αυτής της ηλικιακής κατηγορίας δεν είχε επαρκείς συμμετοχές, ο αθλητής αγωνίστηκε μια ηλικιακή κατηγορία επάνω.

Share it