Search

Νέα φιλική νίκη για τον Ορφέα Ξάνθης, αυτή την φορά κόντρα στην Αναγέννηση Θαλασσιάς!

Νίκη με ανατροπή για την ομάδα του Ορφέα Ξάνθης που μετά το νικηφόρο φιλικό με την Κ20 της Ξάνθης η ομάδα του Ορφέα υποδέχτηκε το απόγευμα της Τετάρτης(16/11) στο γήπεδο του ΑΟΞ την Αναγέννηση Θαλασσιάς.

Η ομάδα της Θαλασσιάς που προετοιμάζεται για την έναρξη του Β’ γύρου της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης προηγήθηκε χάρις σε τέρμα του Παναγιώτη Γιαννακούδη στο πρώτο μέρος. Η ομάδα του Ορφέα κατάφερε να ανατρέψει της εις βάρος της κατάσταση στο δεύτερο ημίχρονο με τέρματα των Μουμίνογλου Τουγιάλ και Χαλίλ Ιμπράμ Τανζού.

Βέβαια το ματς απέκτησε ξεχωριστή σημασία για την ομάδα του Ορφέα καθώς ήταν το αποχαιρετιστήριο στο Νίκο Μόσχο που μετά απο 6 χρόνια παρουσίας με τα “κιτρινόμαυρα” αποχωρεί απο την ομάδα. Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Κωνσταντίνος Καλοπήτας με βοηθούς τους Εμίν Κεχαγιά και Θεοδώση Σιάκκα.

Για την ομάδα του Ορφέα ξεκίνησαν οι: Ρούφος, Τζαμπάζ Χακή, Καραγκιόζης Β., Μακράκης, Θεοδωρίδης, Μαυρόπουλος, Μπουνταγκίδης, Λαζαρίδης, Πασχαλάκης, Μουμίνογλου, Μελισσόπουλος. Έπαιξαν και οι: Ξαντινίδης, Καραγκιόζης Γ., Κωτίδης και Χαλήλ Ιμπράμ,

Για την ομάδα της Αναγέννησης Θαλασσιάς ξεκίνησαν οι: Δανδανόπουλος, Μυλωνάς, Παπαδημητρίου, Μπάτζιος, Βουλγαρίδης, Τουργαΐδης Κ., Τουργαΐδης Σ., Καζάκης, Χριστοφορίδης,Σαρηγιαννίδης, Γιαννακούδης. Αγωνίστηκαν και οι: Ελευθεριάδης, Κοτζάκελης, Μαυρίδης, Δερμιτζόγλου, Κοτζακελίνης, Ματζαρίδης, Βασιλειάδης, Μπίκος.

Photo Credits: Xanthi-Sport.gr

Share it