Search

Στη δεύτερη θέση σκαρφάλωσε η Νίκη Απαλού μετά τη νίκη της επί της ΑΕΚ Έβρου (2-0)

Ακόμη μία νίκη σημείωσε η ομάδα της Νίκης Απαλού στο πρωτάθλημα του Νοτίου Ομίλου της Β’  ερασιτεχνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου του Έβρου, καθώς επικράτησε της ΑΕΚ Έβρου στο γήπεδο του Απαλού με 2-0, σημειώνοντας από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο.

Η ομάδα του Παναγιώτη Λογαρά, ήταν ανώτερη απ’ την αντίπαλό της στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού και έφτασε σε μία νίκη, που της επέτρεψε να αναρριχηθεί στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας μάλιστα κάνει το ρεπό της.

Ο Ευστρατιάδης στο 25ο λεπτό, ήταν αυτός που έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, με τον Σπανό στο 78ο λεπτό να κλειδώνει τη νίκη για τους γηπεδούχους, με την ομάδα του Νίκου Γελαδάρη να φεύγει με άδεια χέρια και χωρίς βαθμό απ’ το γήπεδο του Απαλού.

Νίκη Απαλού (Λογαράς): Βολτέζος, Σπανός, Μαρμαρίδης (86 Κατσικάς), Ιγνατιάδης, Σωτηράκης, Αλμετίδης (80′ Χοχηα), Τσολακάκης, Βραχιώλιας, Καράμπαλης (Τσακπινίδης), Ευστρατιάδης, Καλούδης.

ΑΕΚ Έβρου (Γελαδάρης): Στέφου, Μπόγλου(65′ Αλιχανίδης), Σιπάκης, Παπαχρήστου, Βασταρδέλης, Πασχάλης (26′ Πιστάλκας), Τερζής, Χατζηκωνσταντινίδης, Γκιγκούδης, Πολυχρονίδης, Πεκιαρίδης(79′ Νεανίδης)

Φωτορεπορτάζ απ’ την αναμέτρηση …

Share it