Search

Τρία μετάλλια για τον Εθνικό στον 1ο Πανελλήνιο αγώνα Πρακτικής σκοποβολής IPSC Ενόπλων δυνάμεων και Σωμάτων ασφαλείας

Δύο αργυρά και ένα χάλκινο ήταν ο απολογισμός των μεταλλίων για τον Εθνικό Αλεξ/πολης στον 1ο Πανελλήνιο αγώνα Πρακτικής σκοποβολής IPSC Ενόπλων δυνάμεων και Σωμάτων ασφαλείας που διοργανώθηκε από την Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΣΚ.Ο.Ε.) στο σκοπευτήριο της Λ.Ε.Κ. στις «Νάρρες» Θεσσαλονίκης με αρωγό και συμπαραστάτη το Γ΄ Σώμα Στρατού.

Το δελτίο Τύπου του Εθνικού:

«Με μεγάλη επιτυχία έγινε την Κυριακή 13 Νοεμβρίου ο 1ος Πανελλήνιος αγώνας Πρακτικής σκοποβολής IPSC Ενόπλων δυνάμεων και Σωμάτων ασφαλείας που διοργανώθηκε από την Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΣΚ.Ο.Ε.) στο σκοπευτήριο της Λ.Ε.Κ. στις «Νάρρες» Θεσσαλονίκης με αρωγό και συμπαραστάτη το Γ΄ Σώμα Στρατού. Ο Διοικητής του Γ΄Σώματος Στρατού που παρευρέθηκε στον χώρο του σκοπευτηρίου και αφού ενημερώθηκε από τους διοργανωτές του αγώνα, έδειξε πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τονίζοντας την σημασία που έχουν οι διοργανώσεις αγώνων αυτής της κατηγορίας στη βελτίωση των σκοπευτικών δεξιοτήτων στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Τελειώνοντας ευχήθηκε την συνέχιση αυτών με την συμμετοχή ακόμη περισσότερων αθλητών – στελεχών.

Ένας αγώνας L-II στημένος έξυπνα με αρκετό βαθμό δυσκολίας όπου συμμετείχαν άνδρες και γυναίκες από όλους τους κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας οι οποίοι είναι σκοπευτές εγγεγραμμένοι σε διάφορους συλλόγους ανά την Ελλάδα, ο αγώνας αυτός είχε εξαγγελθεί πριν από αρκετούς μήνες και τον περίμεναν με αγωνία όλοι οι συμμετέχοντες.

Στον αγώνα αυτόν, συμμετείχαν με την ομάδα του Στρατού Ξηράς της ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ και τέσσερις σκοπευτές του «ΕΘΝΙΚΟΥ» Αλεξανδρούπολης οι οποίοι τυγχάνει να είναι και στελέχη του σχηματισμού σε διάφορες θέσεις που ασχολούνται αγωνιστικά με την Πρακτική σκοποβολή IPSC, η λήξη του αγώνα έφερε πολλά χαμόγελα στην ομάδα αφού από τους πέντε συμμετέχοντες σκοπευτές οι τρεις βρέθηκαν στις πρώτες θέσεις της κατάταξης και οι άλλοι δύο μέσα στη πρώτη δεκαπεντάδα δίνοντας υπόσχεση για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες, πιο αναλυτικά:

Μπεχτσούδης Απόστολος: 3ος στην κατηγορία OPEN.

Βασιλειάδης Βασίλειος : 2ος στο Ομαδικό της κατηγορίας STANDARD.

Σισμάνης Αθανάσιος : 2ος στο Ομαδικό της κατηγορίας STANDARD.

Τους συγχαίρουμε και τους ευχόμαστε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες!»

Share it