Search

Στην Μόσχα για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα δύο προπονητές του Γιν Γιανγκ Κομοτηνής!

Το τελευταίο τριήμερο του Οκτωβρίου, 28-30 του μήνα, διεξήχθη στη Μόσχα το 1ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα International Martial Arts Stenka ανδρών – γυναικών. Εκτός από την διοργανώτρια χώρα Ρωσία συμμετείχαν στο πρωτάθλημα 20 χώρες μεταξύ των οποίων και οι: Γαλλία, Ελβετία, Γερμανία, Ιταλία, Ιαπωνία, Κίνα, Μαλαισία.

Από την Ελλάδα και μόνο από τον Αθλητικό Σύλλογο Γιν Γιανγκ Κομοτηνής, μετά από πρόσκληση του Προέδρου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Valeriy Maistrovoy, έδωσαν το παρόν οι προπονητές Δήμητρα Μουσχάκη και Ευθύμης Δημητρακόπουλος. Οι δυο τους παρακολούθησαν το τεχνικό σεμινάριο, στο οποίο εκτός των άλλων διδασκόντων δίδαξε και ο Ιάπωνας πρωταθλητής ΜΜΑ, Matsune Ryota.

gin-giang-mosxa1

Οι προπονητές την Κυριακή 30 Οκτωβρίου  διαιτήτευσαν στο Stenka World Senior Championship 2016 και επέστρεψαν στην Ελλάδα με τις καλύτερες εντυπώσεις από τη διοργάνωση και τη διαμονή τους. Αθλητικά, τα πάντα ήταν άψογα, από την συμπεριφορά αθλητών και θεατών κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος, από το κατάλληλο στάδιο για πολεμικές τέχνες, κατασκευασμένο αποκλειστικά για αυτό το σκοπό, αλλά και από την άψογη φιλοξενία, που περιλάμβανε εώς και ξενάγηση στη χιονισμένη πόλη της Μόσχας και παραδοσιακά μπαλέτα.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Γιν Γιανκ με τους προπονητές του δραστηριοποιείται και συνεργάζεται με Παγκόσμιες Ομοσπονδίες Πολεμικών Τεχνών.

Share it