Search

Άγνωστοι προσπάθησαν να απαγάγουν έναν μικρό μαθητή-αθλητή συλλόγου της Κομοτηνής!

Στην αποκάλυψη ότι άγνωστοι επιχείρησαν να απαγάγουν ένα μικρό αγόρι από το Φανάρι της Ροδόπης την στιγμή που πήγαινε στο σχολείο του προέβη η προπονήτρια του Αθλητικού Συλλόγου Γιν Γιανγκ Κομοτηνής κα Δήμητρα Μουσχάκη μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της περασμένης Πέμπτης, στο χωριό του Φαναρίου. «Το παιδί δέχθηκε επίθεση από αγνώστους. Δεν ξέρουμε πού θα βρισκόταν τώρα, αν δεν αντιδρούσε και δεν τρεπόταν σε φυγή» δηλώνει η κα Μουσχάκη και σημειώνει ότι προβαίνει στην γνωστοποίηση του περιστατικού αυτού μετά από επιθυμία της μητέρας του μικρού αγοριού. Σύμφωνα με εκείνη «Το πλησίασαν άγνωστοι, την ώρα που πήγαινε στο σχολείο, δεν ήθελαν να του κλέψουν την τσάντα ή το χαρτζιλίκι του, αλλά επέμεναν να μπει το παιδί στο αυτοκίνητο. Μάλιστα, τραβώντας το προς το όχημα του προξένησαν αμυχές στο λαιμό και πόνο στα πλευρά του» γεγονός που επιβεβαιώθηκε και από την εξέταση του ιατροδικαστή.

«Μου το κοινοποίησε η μητέρα με την παράκληση να κάνω έκκληση ώστε να προσέχουν οι γονείς περισσότερο» δηλώνει η κα. Μουσχάκη. Παράλληλα, η ίδια σημειώνει «Οι γονείς πρέπει να προσέχουν τα παιδιά τους. Κάθε παιδί πρέπει να μάθει να χρησιμοποιεί τα χέρια και τα πόδια του. Οι πολεμικές τέχνες δίνουν μια μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στα παιδιά από ότι θα δώσει ένα άλλο άθλημα. Μαθαίνουν τι πρέπει να κάνουν ως πρώτη αντίδραση».Τέλος, με την ιδιότητα της προπονήτριας πολεμικών τεχνών απευθύνει και η ίδια έκκληση «Βοηθήστε τα παιδιά σας. Κάντε τα πιο δυνατά, ψυχικά και σωματικά».

Πηγή: Ert.gr

Share it