Search

Πρόκριση στα ημιτελικά χωρίς να…φορτάσει ο Άρης Αβάτου κόντρα στο Νέστο Κύρνου

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ερασιτεχνών θα βρεθεί η ομάδα του Άρη Αβάτου που πέρασε με άνεση και χωρίς να χρειαστεί να φορτσάρει ιδιαίτερα επικρατώντας με 2-0 του Νέστου στον Κύρνο.

Οι πρωτοπόροι της Α1 κατηγορίας μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 14′ πήραν κεφάλι στο σκορ όταν ο Χίντ Ιμέρ έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή του Κύρνου και με σουτ την έστειλε στα δίχτυα των γηπεδούχων για το 0-1. Μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους η ομάδα του Αβάτου ήταν ανώτερη είχε 2-3 καλές ευκαιρίες για να πετύχει και δεύτερο τέρμα χωρίς όμως να το καταφέρει ενώ η ομάδα του Νέστου παρότι προσπαθούσε με αντεπιθέσεις να βρει κενούς χώρους δεν κατάφερε να γίνει απειλητική.

Όπως στο πρώτο έτσι και στο δεύτερο οι παίκτες του Κυριάκου Κετσιεμενίδη μπήκαν δυνατά και με την συμπλήρωση 8′ λεπτών αγώνα(53′) στο δεύτερο μέρος κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους χάρις το τέρμα του Κοσμά Γκέκα. Η ομάδα του Αβάτου έχοντας αυτό που ήθελε, δηλαδή καθαρό σκορ χαμήλωσε την πίεση της δείχνοντας θέλοντας να κρατήσει και δυνάμεις για τα επόμενα παιχνίδια που έρχονται με την έναρξη του δεύτερου γύρου στην Α1. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν για την μείωση με αναποτελεσματικό τρόπο με την καλύτερη τους στιγμή να έρχεται στις καθυστερήσεις  με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βελήογλου Μπαϊράμ που πέρασε ελάχιστα δίπλα απο το δοκάρι του Αμουτζάκη.

Πρόκριση στα ημιτελικά για τον Άρη Αβάτου που στοχεύει στην πρώτη του παρουσία σε τελικό Κυπέλλου. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χρήστος Τζεβελεκίδης με βοηθούς τους Σάββα Κωνσταντινίδη και Ιρφάν Οτουζμπίρ.

ΝΕΣΤΟΣ ΚΥΡΝΟΥ(Τ. Κελίδης): Βασιλειάδης Π., Χασάν Ορτσούν, Τριανταφυλλάκης(78′ Μπατακάν), Κελίδης Ν., Μουζαφέρογλου, Ιμπράμογλου, Αμέτογλου Τζ., Αλήογλου Γκ., Βελήογλου Μπαϊράμ, Χαλήτογλου(77′ Μπερκέ), Βελήογλου Μπερκάν(65′ Σερίφογλου)

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ(Κ. Κετσιεμενίδης): Αμουτζάκης, Κούτρας, Δασκαλάκης, Παπαδιώτης, Κουτσούμπας, Σουκρήογλου, Χίντ Ιμέρ(65′ Θωμαίδης), Ταχτσίδης, Κοτόπουλος(60′ Ξανθόπουλος), Δεσύλλας, Γκέκας(85′ Βασιλειάδης Γ.)

Share it