Search

Καρφί του Ντέμη για το νέο διευθύνων σύμβουλο της Super League Β. Γκαγκάτση!

Μπηχτή στον Βασίλη Γκαγκάτση πέταξε στην ραδιοφωνική του εκπομπή του ο Ντέμης Νικολαΐδης με αφορμή την κόντρα που είχαν από το 2008, όταν τον είχε κατηγορήσει ευθέως για τον ρόλο που έπαιξε στο περιβόητο πρωτάθλημα Βάλνερ.

Στη συζήτηση που έκανε ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ με τον Αλέξη Σπυρόπουλο και τον καλεσμένο τους, Στράτο Φαναρά, στον “ΣΠΟΡ FM 94,6” για τη διακοπή του πρωταθλήματος είπε χαρακτηριστικά:

«Δεν κρατιέται ο ποδοσφαιριστής (σ.σ. όταν αποφασίζεται διακοπή). Όπως έγινε με το Κύπελλο πέρυσι. Ο ποδοσφαιριστής αν δεν έχει παιχνίδια, δεν μπορεί να λειτουργήσει ούτε ψυχολογικά, ούτε αγωνιστικά. Αν υπάρχει ένα σχέδιο, να καταλάβω τη διακοπή. Για να αρχίσουμε να υποπτευόμαστε ότι κάτι καλό πάει να γίνει πρέπει ένας άνθρωπος από την ΕΠΟ, από τη Λίγκα να μας πει ένα ολόκληρο σχέδιο. Εκτός κι αν το μας το πει ο νέος διευθύνων σύμβουλος της Σούπερ Λίγκας».

Κι όταν ο Αλέξης Σπυρόπουλος αναφώνησε σε αυτό το σημείο «ο αγαπημένος σου, Βασίλης Γκαγκάτσης» και του υπενθύμισε ότι τουλάχιστον το 2008 το πρωτάθλημα δεν είχε κριθεί από τον Νοέμβρη, ο Νικολαΐδης απάντησε με εμφανώς ειρωνική διάθεση: «Ναι, το πρωτάθλημα τέλειωνε τον Απρίλιο, γιατί ήταν μακράν ο πιο έξυπνος από όλους. Πρόσεχε. Ήταν μακράν ο πιο… ικανός. Σε… ικανότητα δεν υπάρχει δεύτερος».

Share it