Search

Σε ελεύθερο κανάλι θα μεταδοθεί το παιχνίδι της Εθνικής με την Βοσνία!

Με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες ως τώρα, η Ελλάδα υποδέχεται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την ισχυρή Βοσνία/Ερζεγοβίνη που αποτελεί βασικό αντίπαλο στη μάχη για την πρόκριση και με νίκη θα έχει την ευκαιρία να αποκτήσει διαφορά 6 βαθμών και να γίνει φαβορί για την κατάληψη μίας από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα του μεγάλου παιχνιδιού θα αρχίσει στις 21:00, με την εκπομπή «Στο δρόμο για το Μουντιάλ». Η Χριστίνα Βραχάλη και ο Γιώργος Τσαντάκης φιλοξενούν στο στούντιο του ΣΚΑΪ τον Ακη Ζήκο. Σε απευθείας σύνδεση με το γήπεδο θα μάθουμε τις συνθέσεις των δύο αντιπάλων και θα παρακολουθήσουμε την αποκλειστική συνέντευξη του Ανδρέα Σάμαρη.

Στις 21:45 είναι η ώρα για τη σέντρα. Ο Μανώλης Σφακάκης θα είναι στην περιγραφή του σπουδαίου ματς, με τον Νίκο Σταματέλο και τον Αρη Τσιάρα στο ρεπορτάζ των δύο ομάδων.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα όλοι οι πρωταγωνιστές θα παρελάσουν από την κάμερα του ΣΚΑΪ, στη συνέχεια της εκπομπής «Στο δρόμο για το Μουντιάλ». Ο Ακης Ζήκος θα σχολιάσει το αποτέλεσμα και την εμφάνιση της Εθνικής Ομάδας, θα προβληθούν στιγμιότυπα από τα άλλα δύο παιχνίδια του ομίλου της Ελλάδας, καθώς και τα γκολ από όλους τους αγώνες της βραδιάς για τα European Qualifiers.
Ενα χορταστικό ποδοσφαιρικό τετράωρο σε γαλανόλευκο φόντο, αυτή την Κυριακή στον ΣΚΑΪ.

Share it