Search

Φιλική ήττα με κακή εμφάνιση της Εθνικής ομάδας πριν τον “τελικό” με Βοσνία!

Περισσότερο με αγγαρεία παρά με πρόβα τζενεράλε ενόψει Βοσνίας έμοιαζε το φιλικό της Εθνικής μας ομάδας με τη Λευκορωσία στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Η γαλανόλευκη είδε το σερί των πέντε νικών της να λαμβάνει τέλος, χάνοντας 1-0, έχοντας πολλά νέα πρόσωπα στο αρχικό της σχήμα, τα οποία είναι δεδομένο πως δεν θα ξαναδούμε ποτέ ξανά μαζί στην 11άδα.

Δίχως όρεξη στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς οι διεθνείς, είχαν ξεκάθαρα το μυαλό τους στον κρίσιμο αγώνα των προκριματικών της Κυριακής με τη Βοσνία και μόνο στο φινάλε έτρεξαν για να αποφύγουν την ήττα από το φοβερό χτύπημα φάουλ του Παλίτσεβιτς στο 14’.

Βασικός ξεκίνησε ο Πέτρος Μάνταλος που αντικαταστάθηκε στο 46′ απο τον Διαμαντάκο, ενώ αλλαγή στο 87′ μπήκε ο Βασίλης Τοροσίδης που προφυλάχθηκε ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τους Βόσνιους.

Εθνική Ελλάδας (Μίχαελ Σκίμπε): Γλύκος, Μανιάτης (46’ Παπασταθόπουλος), Οικονόμου, Κ. Παπαδόπουλος (87′ Τοροσίδης), Σταφυλίδης (75’ Τζαβέλλας), Τζιόλης, Σάμαρης (46’ Ταχτσίδης), Μάνταλος (46’ Διαμαντάκος), Γιαννιώτας (69’ Φορτούνης), Καρέλης, Βέλλιος.

Λευκορωσία (Αλεκσάντρ Χάτσκεβιτς): Τσέρνικ, Σίτοφ, Παλιακόφ (46’ Μαρτίνοβιτς), Παλίτσεβιτς (46’ Βαλάτσκο), Σαβίτσκι (72’ Ρίος), Χλεμπ (57’ Γκορτζέιτσουκ), Νιαχάιτσικ, Κέντις (62’ Κορτσούν), Μαέφσκι, Φιλιπένκα, Λάπτσεφ (62’ Κορνιλένκο).

Share it