Search

Στην κορυφή των πρωταθλημάτων τους οι αφοί Δαλακούρα!

Από ψηλά βλέπουν την βαθμολογία ο Κώστας και ο Ανέστης Δαλακούρας καθώς Μιτλντόιτσλαντ και Ποσοΐλνιτσα, είναι στην κορυφή σε Γερμανία και Αυστρία.

“Οι Πειρατές” όπως είναι το προσωνύμιο της ομάδας του Κώστα Δαλακούρα, βρίσκονται στην κορυφή του Βορείου Ομίλου της Μπουντεσλίγκα 2 στη Γερμανία, έχοντας σε 9 αγώνες 8 νίκες και μόλις 1 ήττα. Με τη νίκη της Κυριακής επί της Λίντοου/Γκράνζι με 0-3, η Μιτλντόιτσλαντ έφτασε τους 23 βαθμούς ενώ την άλλη Κυριακή (13/11) έχει θεωρητικά εύκολο έργο, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Φίσενμπαχ.

Την μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει και η Ποσοΐλνιτσα του Ανέστη Δαλακούρα, η οποία μάλιστα έχει χάσει μόλις 1 σετ(!) στα 7 παιχνίδια πρωταθλήματος που ‘χει δώσει. 7 στα 7 λοιπόν για την νέα ομάδα του Ανέστη, της οποία σε κάθε ματς αποτελεί πρωταγωνιστή. Στο τελευταίο παιχνίδι για την αυστριακή Μπουντεσλίγκα ο Ανέστης Δαλακούρας σημείωσε 12 πόντους στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Γκρατζ. Επόμενο παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Ποσοΐλνιτσα στις 19/11 με αντίπαλο την Κλάγκενφιρτ.

Share it