Search

Ο απολογισμός των 7 Θρακιωτών στην 10η αγωνιστική της Super League!

Με τον Πέτρο Μάνταλο να σκοράρει για την ΑΕΚ και τον Μανώλη Σιώπη να κάνει ακόμη μια εκπληκτική εμφάνιση με τον Πανιώνιο πραγματοποιήθηκε η 10η αγωνιστική της Super League με τον απολογισμό των ομάδων των Θρακιωτών ποδοσφαιριστών να είναι 3 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Πέρα απο τους Μάνταλο και Σιώπη συμμετοχή είχε και ο Θανάσης Ντίνας που μπήκε ως αλλαγή στην ισοπαλία του Πλατανιά με τον Ηρακλή, ενώ δεν αγωνίστηκαν οι Μπέρτος, Βοσνακίδης και Χιντζίδης.

Αναλυτικά ο απολογισμός των 7 Θρακιωτών της Super League που αγωνίζονται εκτός Θράκης:

ΑΕΚ – Ατρόμητος 2-2: Τι άλλο να κάνει ο Πέτρος Μάνταλος που για ακόμη μια αφορά ήταν ο κορυφαίος της ΑΕΚ. Ο Κομοτηναίος αρχηγός των “κιτρινόμαυρων” άνοιξε το σκορ για την ομάδα του, μοίρασε 24 πάσες(πρώτος του αγώνα) και γενικά είχε ακόμη μια γεμάτη εμφάνιση που τελικά δεν ήταν αρκετή για την ΑΕΚ που ήρθε ισόπαλη με τον Ατρόμητος χάρις….το τραγικό λάθος του Ανέστη.

Πανιώνιος – ΠΑΟΚ 1-0: Με τον Εβρίτη Μανώλη Σιώπη για ακόμη ένα ματς να είναι εκ των κορυφαίων του Πανιώνιου οι “κυανέρυθροι” έφτασαν σε μια σπουδαία νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ. Με τον Σιώπη σύμφωνα με δημοσιεύματα να είναι μια ανάσα απο την επιστροφή του στον Ολυμπιακό.

Ηρακλής – Πλατανιάς 1-1: Ως αλλαγή στο 83′ μπήκε στο ματς ο Κομοτηναίαος μεσοεπιθετικός του Πλατανιά Θανάσης Ντίνας εν αντιθέσει με τον Εβρίτη Δημήτρη Βοσνακίδη του Ηρακλή που έμεινε εκτός αποστολής. Σημαντικός βαθμός για την ομάδα του Κομοτηναίου βοηθού των Κρητικών Παναγιώτη Γκουτσίδη.

ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης 1-2: Σημαντική εκτός έδρας νίκη για τους Αρκάδες που πήραν βαθμολογική ανάσα, δεν αγωνίστηκε ο Μανώλης Μπέρτος που αποβλήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική.

Κέρκυρα – Βέροια  2-0: Επιστροφή στις νίκες μετά την ισοπαλία στην Ξάνθη για την Κέρκυρα με τον Εβρίτη Στράτο Χιντζίδη να παρακολουθεί την νίκη της ομάδας του απο τις εξέδρες.

Share it