Search

Συμπλήρωσαν κάρτες Καμαρά και Νίετο για την Ξάνθη, σε ποιά ματς εκτίουν!

Η ολοκλήρωση της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League για την ξανθιώτικη ομάδα την βρίσκει στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 10 βαθμούς μετά την 4η φετινή ισοπαλία με αντίπαλο τον Λεβαδειακό εκτός έδρας.

Η ομάδα της Ξάνθης  έχει διήμερο ρεπό με το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές να επιστρέφουν στις προπονήσεις την Τετάρτη το απόγευμα (18:00), όταν και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την συνέχεια των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Στο τελευταίο παιχνίδι δύο από τους πέντε ποδοσφαιριστές της ομάδας που αντίκρισαν την κίτρινη κάρτα του διαιτητή, έφτασαν στις τέσσερις κι ως εκ τούτου θα απουσιάσουν σε ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια της ομάδας.

Ο διεθνής με την Εθνική Μαυριτανίας Κασά Καμαρά, δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή της αγωνιστικής του στην επόμενη αναμέτρηση, αυτή της 11ης αγωνιστικής και στον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ο Ντάνιελ Νιέτο δεν θα υπολογίζεται από τον Ραζβάν Λουτσέσκου για το παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής στο Αγρίνιο με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

Share it