Search

Με την δύναμη του κόσμου της και εκπλητικό τρίτο δεκάλεπτο η Ασπίδα πήρε την τρίτη διαδοχική νίκη!

Με όπλο της τον κόσμο που για ακόμη ένα ματς γέμισε ασφυκτικά το “Χριστίνα Χριστοδούλου” του Ευμοίρου Ξάνθης η Ασπίδα Ξάνθης έφτασε στην τρίτη διαδοχική νίκη επικρατώντας με 71-64 της ομάδας του Στρατώνι.

Οι παίκτες του Κώστα Ιωαννίδη παρότι δεν ξεκίνησαν καλά το ματς και βρέθηκαν πίσω στο σκορ έβγαλαν αντίδραση στην δεύτερη περίοδο και όχι μόνο κατάφεραν να ισορροπήσουν το ματς αλλά να τελειώσουν το πρώτο ημίχρονο μπροστά στο σκορ έστω και με την ισχνή διαφορά του ενός πόντου(34-33).

Στην τρίτη περίοδο λίγο η τρομερή ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος της συν την εκπληκτική παρουσία των παικτών της Ξανθιώτικης ομάδας τόσο σε άμυνα όσο και στην επίθεση και με επι μέρους σκορ 27-11 κατάφερε να τελειώσει το τρίτο δεκάλεπτο στο +17. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι παίκτες της Ασπίδας έχοντας κάνει πραγματική κατάθεση ψυχής έβγαλαν σημάδια κούρασης που προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν οι φιλοξενούμενοι που το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 7 πόντους.

Κορυφαίοι για την Ασπίδα ήταν οι Κουτσογιάννη,ς Ασημάκης, Στεφανίδης και Γρούδος ενώ πολύ καλή παρουσία είχαν και οι Τσιαβές και Πέτς. Απο την άλλη πλευρά ξεχώρισαν οι Δασκαλόπουλος, Θωμαίδης και Σαμαράς.

Διαιτητές: Δημάδης, Παπαγεωργίου

Δεκάλεπτα: 14-19, 34-33(ημίχρονο), 61-44, 71-64(τελικό αποτέλεσμα)

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ(Ιωαννίδης): Παπαδάκης 2, Γρούδος 11 (1), Τσιώγκας, Στεφανίδης 11, Καραμπίνης, Τσιαβές 9 (1), Κουτσογιάννης 14, Ασημάκης 12 (1), Παπαθανασίου 2, Μανδαλάκης 2, Πετς 8 (2)

ΣΤΡΑΤΩΝΙ(Χατζούλης): Κελεσίδης, Ζυγούρας 2, Δελίδης 8, Σουτζόπουλος 5, Σαμαράς 12 (3), Φλιάτης Ι., Θωμαΐδης 15, Πολιτόπουλος 3 (1), Δασκαλόπουλος 19

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ

Share it