Search

Ένα γκολ ήταν αρκετό για τον Ηρακλή Ζυγού που νίκησε στον Πετεινό τον βελτιωμένο Άρη(+photos)

Το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κυριάκου Κωφφίδη στο 3′ μόλις λεπτό της αναμέτρησης ήταν αρκετό για να δώσει στον Ηρακλή Ζυγού τη νίκη μέσα στον Πετεινό επί του Άρη σε μια αναμέτρηση με πολλές καλές στιγμές που ωστόσο στιγματίστηκε απο τον σοβαρό τραυματισμό του Γιώργου Τσακιράκη.

Η ομάδα του Ζυγού μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 3′ κατάφερε να ανοίξει το σκορ, όταν ο Τσακίρ Σουλεϊμάν ανατράπηκε εντός περιοχής απο τον Παπαδόπουλου με τον Βασίλη Ουζουνίδη να δίνει το πέναλτι για τους φιλοξενούμενους, με τον Κωφφίδη να ευστοχεί παρότι ο Μέτσιος έπεσε σωστά και έκανε επαφή με την μπάλα. Μάλιστα η ομάδα του Ζυγού θα μπορούσε να πάρει ακόμη μεγαλύτερο προβάδισμα αν η βολίδα του Πανταζίδη απο εκτέλεση φάουλ δεν κατέληγε στο οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων. Ένα λεπτό αργότερα ακολούθησε περίπου 5λεπτη διακοπή για να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στον Γιώργο Τσακιράκη που σε μια διεκδίκηση δέχτηκε το μαρκάρισμα απο το Νεανίδη με τον παίκτη του Ζυγού να πέφτει στο έδαφος και να σφαδάζει απο τον πόνο. Τελικά ο Τσακιράκης αποχώρησε υποβασταζόμενος και πολύ νωρίς η ομάδα του Ζυγού προχώρησε σε αναγκαστική αλλαγή.

Μετά τον τραυματισμό οι δύο ομάδες έμοιαζαν επηρεασμένες με τον Άρη Πετεινού μετά το πρώτο 20λεπτό να παίρνει μέτρα στο γήπεδο προσπαθώντας να φτάσει στην ισοφάριση πριν  το τέλος του πρώτου μέρους χωρίς αποτέλεσμα. Στην επανάληψη όπως και στο πρώτο η ομάδα του Ζυγού μπήκε καλύτερα και έχασε σπουδαία ευκαιρίας στο 53′ όταν ο Τζεμαλή Μπαργκάν βγήκε ταχύτατα στην πλάτη της άμυνας του Ζυγού έκανε το πλασέ με τον Βαλέριο Δημητριάδη να κάνει καίριο τάκλιν και να στέλνει την μπάλα αρχικά στο δεξί κάθετο δοκάρι του Μέτσιου και εν συνεχεία σε κόρνερ. Μετά την μία ώρα αγώνα  η ομάδα του Πετεινού πήρε τα ηνία του αγώνα βγήκε μπροστά για να ισοφαρίσει αλλά βρήκε μπροστά της τον εξαιρετικό Χάρη Ευκαρπίδη. Στο 67′ ο Μπουρλόγλου φέρνει ωραία την μπάλα στο αριστερό πιάνει δυνατό σουτ εκτός περιοχής με τον Ευκαρπίδη να τεντώνεται στην γωνιά του και να διώχνει σε κόρνερ. Ενώ στπ 78′ ο Ευκαρπίδης σταμάτησε με εντυπωσιακό τρόπο την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κώστα Μπουρλόγλου, φάση που ήταν και η τελευταία αξιόλογη μέχρι το φινάλε.

Σημαντική νίκη που φέρνει τον Ηρακλή Ζυγού με το τέλος του πρώτου γύρου στην 4η θέσης της βαθμολογίας, εν αντιθέσει με τον Άρη Πετεινού που παραμένει χωρίς νίκη αν και η εικόνα της ομάδας του Πετεινού τις τέσσερις τελευταίας αγωνιστικές είναι άκρως ενθαρρυντική. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Βασίλης Ουζουνίδης με βοηθούς τους Φίλιππο Ανεστίδη και Γιώργο Γκώγο. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά απο το Κανάλι 6 το βράδυ της Τρίτης(8/11) στις 21:10 και την Τετάρτη(9/11) στις 15:15.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ(Αν. Νεοφυτίδης): Μέτσιος, Δημητριάδης Βαλ., Παπαδόπουλος Γρ., Χιώτης, Παρμακλής, Παναγιώτου, Νεανίδης(70′ Θαμνίδης, Ρέβης, Δαηλίδης(82′ Διαμαντής), Μπουρλόγλου, Τονικίδης(46′ Καρύδης)

ΗΡΑΚΛΗΣ ΖΥΓΟΥ(Γ. Δημητριάδης): Ευκαρπίδης, Καραγεωργίου, Αρσενίου, Μπακάλ Μεχμ., Τσετινές, Ευθυμιάδης, Πανταζίδης, Τσακιράκης(12′ λ.τρ. Παπαδόπουλος Αν.), Τσακίρ Σουλεϊμάν(67′ Κτίστης), Κωφφίδης, Μπαργκάν(73′ Ξουπλίδης)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 9ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΤΙΜ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΖΥΓΟΥ, ΜΑΚΗ ΣΑΜΑΡΑ

Share it