Search

Ποδαρικό με το αριστερό η ΓΕ Αλεξανδρούπολης στην Α2

Το Σαββατοκύριακο διεξήχθη η πρεμιέρα του Β΄Ομίλου, της Α2 Ανδρών, στον οποίο συμμετέχουν Η ΓΕ Αλεξανδρούπολης και ο Άθλος Ορεστιάδας. Ο Άθλος βέβαια έχει τοποθετηθεί στον 1ο υποόμιλο και είχε το ρεπό του στην πρεμιέρα, με την ΓΕΑ να συμμετάσχει στον 2ο υποόμιλο και να φιλοξενεί στην πρώτη αγωνιστική του φετινού μαραθωνίου, τον Νέστωρα, στου οποίου την τεχνική ηγεσία βρίσκεται ο Αντρέϊ Κράβαρικ και φέτος.

Ο Νέστωρας κατάφερε να μπει πιο δυνατά στο παιχνίδι και να πάρει απ’  την αρχή μια διαφορά στο σκορ, καθώς έβγαζε καλές επιθέσεις γεγονός στο οποίο συντελούσε η καλή του υποδοχή. Η διαφορά υπέρ των φιλουξενουμένων παρέμεινε ως το τέλος και το σετ καυέληξε στα χέρια της ομάδας του Κράβαρικ με 19-25.

Στο δεύτερο, η ΓΕΑ κατάφερε να αντιδράσει βγάζοντας ενέργεια στο παρκέ και δυσκολεύοντας τους Θεσσαλονικείς στο σέρβις, με συνέπεια να ισοφαρίσει σε 1-1 τα σετ.

Η συνέχει όμω δεν ήταν ανάλογη. Στο τρίτο σετ και ενω οι δύο ομάδες βρίσκονταν κοντά στο σκορ προς το τέλος, οι αθλητές του νέστωρα έδειξαν πιο συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι και έφτασαν στο 1-2 σετ, παίρνοντας το 3ο με 21-25.

Και το 4ο κατέληξε στους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι ξεκίνησαν ιδανικά την φετινή τους προσπάθεια στο πρωτάθλημα, με την ΓΕΑ να μην καταφέρνει να πάρει κάποιον βαθμό στο “σπίτι” της και πλέον θα αναζητήσει τους πρώτους βαθμούς της, στο επόμενο παιχνίδι.

Φωτορεπορτάζ απ’  την αναμέτρηση:

ΓΕΑ – ΑΜΣ Νέστωρ 1-3

ΓΕΑ (Δήμητσας): Αλεξάκης, Τιάκας, Πετρίδης, Μπουφίδης, Φλετούρης, Γατέλας, (λ) Μπαξεβανίδης

Αλλαγές: Ποιμενίδης, Τεκτονίδης, Ζαχαρούδης, Ανδραβίζος, Μπελέζης

ΑΜΣ Νέστωρ (Κράβαρικ):Παπαδημητρίου, Γκιρτζίκης, Τσολάκος, Μπατζαράς, Τσιάρας, Μπαντίρης, (λ) Αγγελής

Αλλαγές: Σπανουδάκης, Μακράκης, Κουρτίδης, παπαδόπουλος, Ράπτης

Share it