Search

Για δεύτερο ματς χωρίς νίκη έμεινε ο Πανθραικός, 0-0 με την Καρδίτσα

Μοιρασιά… Σε ένα παιχνίδι που είχε ελάχιστες καλές φάσεις Πανθρακικός και Αναγέννηση Καρδίτσας έμειναν στο 0-0 το απόγευμα της Κυριακής (6/11) παίρνοντας η κάθε μία από έναν βαθμό.

Ήταν εμφανές πως τόσο οι Θρακιώτες όσο και οι «κιτρινόμαυροι» είχαν αρχικά στο μυαλό τους το να μη χάσουν και πέτυχαν τον πρώτο τους στόχο. Δεν ρίσκαραν, δεν μπορούσαν να παίξουν ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας και έτσι έμειναν στην ισοπαλία.

Ελαφρώς καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι είχαν τις δύο καλύτερες στιγμές του αγώνα, αλλά και το ωραίο σουτ του Τσιλούλη. Οι «πράσινοι» κυρίως με σουτ προσπάθησαν να νικήσουν τον Κουτσόπουλο χωρίς να τα καταφέρουν.
Νωχελικά μπήκαν οι δύο ομάδες στο παιχνίδι και το πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης πέρασε προσπαθώντας να βρουν τα πατήματά τους. Είναι χαρακτηριστικό πως η παρθενική καλή στιγμή ήρθε στο 21′ με το σουτ του Ηλιάδη να κοντράρει.

Οι φιλοξενούμενοι στα επόμενα λεπτά ανέβασαν στροφές και στο 27′ έφτασαν κοντά στο γκολ. Ο Φέτσης έβγαλε τη σέντρα, ο Γκαραβέλης έδιωξε με δυσκολία και ο Ντιατά από πλάγια αστόχησε, ενώ στο 33′ το σουτ του Τσιλούλη έφυγε ελάχιστα έξω.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 34′ με τον Μυρθιανό να δίνει στον Ρομπέρ και εκείνος να μη νικά τον Κουτσόπουλο, ενώ στο 39′ ο Χαλκιαδάκης από το ύψος του πέναλτι σούταρε και είδε τον τερματοφύλακα των «κιτρινόμαυρων» να αποκρούει.

Ελάχιστες ήταν οι καλές στιγμές στο δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο οι δύο ομάδες έπαιξαν πιο επιφυλακτικά. Ανυφαντάκης και Μάγγος με τις αλλαγές τους προσπάθησαν να βρουν λύση στο πρόβλημα που είχαν στην παραγωγή φάσεων, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Το ματς πήγε στη δύναμη και στις μονομαχίες και φαινόταν πως δύσκολα κάποιος θα σκοράρει εκτός και εάν γίνει κάποιο λάθος. Τελικά στο 90’+2 ο Γκαραβέλης έδωσε την μπάλα σε αντίπαλο, αλλά ο Πολίμος με αυτοθυσία πρόλαβε να κόψει και να σώσει την ομάδα του από την ήττα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ζούγρας (Κοζάνης), βοηθοί του οι Τζιουβάρας (Κοζάνης) και Παπαδόπουλος (Κοζάνης), ενώ τέταρτος ο Κουναλάκης (Ξάνθης).

Κίτρινες: 69′ Μπουγαΐδης – 63′ Δημόπουλος, 64′ Κισκαμπάνης

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Κώστας Ανυφαντάκης): Γκαραβέλης, Πολίμος, Πετρούσης, Μπουγαΐδης, Μυρθιανός, Πλέγας (46′ Κάρδαρης), Γαβριηλίδης (74′ Ψάλτης), Ηλιάδης, Χαλκιαδάκης (66′ Κουσίδης), Ρομπέρ, Νικόλτσης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Κουτσόπουλος, Τσόπελας, Δημόπουλος, Σμίλτος (84′ Ζδράβος-Ρίζος), Κισκαμπάνης, Φέτσης, Τσιλούλης (68′ Ντάνκουα), Μπλέντι, Τζέκος, Μπιτέλης, Ντιατά (46′ Καραγιάννης).

Πηγή: a-sports.gr

Share it