Search

Στο Νοσοκομείο Ξάνθης με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε ποδοσφαιριστής της Κ17 του ΠΑΟΚ που την…γλίτωσε με κάταγμα!

Τυχερός στην ατυχία του στάθηκε ο 16χρονος αμυντικός της ομάδας Εφήβων του ΠΑΟΚ Μάριος Τσαούσης, που στο 17′ λεπτό του αγώνα της ομάδας της Θεσσαλονίκης με την Ξάνθη στα Πηγάδια βρέθηκε στο έδαφος μετά απο μονομαχία με αντίπαλο, με τις κραυγές πόνου να προκαλούν ανησυχία τόσο στον γιατρό του αγώνα Γιάννη Κουτσογιάννη όσο και σε όλους στο γήπεδο.

k17-xanthi-paok20

Για αυτό τον λόγο άλλωστε έγινε άμεσα αλλαγή, και κλήθηκε το ΕΚΑΒ για να μεταφέρει τον νεαρό αμυντικό του ΠΑΟΚ στο Νοσοκομείο Ξάνθης για να διαπιστωθεί η κατάσταση του. Με το ασθενοφόρο να φτάνει άμεσα ο Τσαούσης συνοδευόμενος απο ιθύνοντες της ομάδας της Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ξάνθης, με τον γιατρό της Ξανθιώτικης ομάδας που άμεσα προσέφερε τις πρώτες βοήθειες στο νεαρό στην πρώτη διάγνωση να αναφέρει ότι έχει υποστεί κάταγμα στο μετατάρσιο.

Ευτυχώς για τον νεαρό Θεσσαλονικιό αμυντικό του ΠΑΟΚ γλύτωσε τα χειρότερα, ακόμα και για σπάσιμο υπήρχε η ανησυχία, αλλά τελικά ο Τσαούσης υπέστη ρωγμώδες κάταγμα του σκαφοειδούς και αφού του τοποθετήθηκε γυψονάρθηκας ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ πήρε εξιτίριο και αποχώρησε για την Θεσσαλονίκη.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΩΝ Κ17 ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΠΑΟΚ

Share it