Search

Πανέτοιμοι για την πρεμιέρα της Α2 η ΑΕ Κομοτηνής!

Το Σάββατο 18:00 στο κλειστό γυμναστήριο Κομοτηνής κόντρα στον Πήγασο Πολίχνης ξεκινάει το φετινό “ταξίδι” του “ΜΓΣ ΑΕ Κομοτηνής” για την Α2 Εθνική κατηγορία βόλεϊ αντρών. Με ένα νεανικό κατά βάση ρόστερ και τον πολύπειρο τεχνικό Ανέστη Γιαννακόπουλο στο “τιμόνι”, η ομάδα είναι έτοιμη, για να παρουσιάσει αξιόλογο βολεϊ.

«Είναι η αρχή του πρωταθλήματος. Θα παίξουμε κόντρα σε όλους και δεν κοιτάμε ποιος αντίπαλος είναι σε ποια αγωνιστική, διότι αντιμετωπίζουμε όλες τις ομάδες ισάξια. Θέλω να πιστεύω πως με δική μας ευθύνη και πρωτοβουλία θα υπάρχουμε σε αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας. Υπάρχουν δυνατές ομάδες και πολλές ομάδες από τη Θεσσαλονίκη, αρκετά ενισχυμένες σε σχέση με πέρσι. Παρόλα αυτά και η δική μας ομάδα είναι σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Έχουμε ενισχυθεί με φοιτητές από προηγούμενα χρόνια αλλά και με πρωτοετείς φοιτητές και νομίζω πως όλα θα πάνε καλά», θα μας πληροφορήσει για την προσπάθεια και τις δυσκολίες της κατηγορίας, προσθέτοντας -για τις εννιά ομάδες που απαρτίζουν τον όμιλο σύμφωνα με το νέο σύστημα- πως «λιγότερες ομάδες σημαίνει και λιγότερα παιχνίδια, στοιχείο που για μένα είναι κακό. Αλλά, παράλληλα, αυτό σημαίνει πως τα πράγματα είναι πιο ελεγχόμενα, που είναι το καλό. Μέσα από τα φιλικά πήραμε μία ιδέα σχετικά με το επίπεδο των ομάδων της Θεσσαλονίκης και πιστεύω ότι είμαστε στο γκρουπ των ομάδων που παίζουν αξιόλογο βόλεϊ, τουλάχιστον για τα δεδομένα της Α2 κατηγορίας», και συνεχίζει σχετικά με τη στοχοθεσία της ομάδας, τονίζοντας πως «επειδή είναι λίγες οι ομάδες, ο στόχος μπορεί να μεταβληθεί εύκολα και να υπάρχει διαφοροποίησή του από Σάββατο σε Σάββατο. Οπότε ο σχεδιασμός γίνεται παιχνίδι-παιχνίδι, για να προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αναφορικά με την ετοιμότητα της ομάδας για τον αυριανό αγώνα επισημαίνει ότι «η ομάδα είναι σχεδόν έτοιμη. Έχουμε μόνο μικροτραυματισμούς και μικροαρρώστιες, που δεν είναι μέσα στο ιατρικό ανακοινωθέν. Οπότε, νομίζω πως μέχρι το Σάββατο θα είμαστε πλήρεις από κάθε άποψη». Τέλος, παραθέτει το δικό του κάλεσμα, ώστε το γήπεδο να γεμίσει από Κομοτηναίους και φοιτητές.  «Οι Κομοτηναίοι πιστεύω ότι θα έρθουν να δουν μία αξιόμαχη ομάδα κι ένα αξιόμαχο σύνολο, που θα παίξει καλό βόλεϊ. Και οι φοιτητές θα έρθουν να δουν συμφοιτητές, φίλους, γνωστούς και συγχρόνως θα απολαύσουν πολύ καλό θέαμα», καταλήγει.

ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Ανέστης  Γιαννακόπουλος
ΕΦΟΡΟΣ: Τάσος Πετρίδης
ΠΑΙΚΤΕΣ
Λίμπερο:
Χρήστος Παπαϊωάννου
Κώστας Βαργιεμεζίδης
Πασαδόροι:
Αναστάσης
Δαλδαβερένης
Γιώργος Μαρούτσης
Κεντρικοί:
Δημήτρης Θάκας
Μάκης Βαρελάς
Αργύρης Χατζηβλασίου
Ακραίοι:
Κωνσταντίνος Δεληγιαννίδης
Χρήστος Χριστουηλίας
Γιώργος Λαχτάρας
Γιώργος Τερζόγλου
Γιώργος Χρυσοστόμου
Κωνσταντίνος Τατόπης
Διαγώνιοι:
Νίκος Δημόπουλος
Αλέξανδρος
Πλατζουράκης
Άρης Ανδρεάδης

Share it