Search

Ισόπαλοι το ντέρμπι των Παίδων της ΕΠΣ Ξάνθης με την ΕΠΣ Δράμας(+photos)

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχτηκαν οι ομάδες Παίδων της Ξάνθης και της Δράμας, που αναμετρήθηκαν στο Ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Ξάνθης στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Παίδων Μεικτών ομάδων.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και μοιρασμένο και για τις δύο ομάδες που προσπάθησαν χωρίς ιδιαίτερο αποτέλεσμα να βρουν το γκολ της νίκης. Η μεγαλύτερη στιγμή του αγώνα χάθηκε στις αρχές του δευτέρου μέρους  όταν ο τερματοφύλακας της Δράμας σταμάτησε με διπλή προσπάθεια το καλό σουτ των Χρήστου Μαρκοσιάν και Γιάννη Ιγνατιάδη.

Με αυτό το αποτέλεσμα αμφότερες οι ομάδες έφτασαν τους 4 βαθμούς μετά απο 2 αγωνιστικές. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Θωμάς Νεοχωρίτης με βοηθούς τους Παναγιώτη Αλχαζίδη και Παναγιώτη Τσιάρα της ΕΠΣ Καβάλας.

ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ(Απ. Κουτρουλός): Κοτσάκης, Μπαργκάν, Κούτσογλου, Χασάνογλου, Γκριγκοριάν, Ιγνατιάδης(74′ Καφφετζής), Βαφειάδης, Αραμπατζής Β.(79′ Ιωαννίδης Αθ.), Περτσανίδης, Μαρκοσιάν Χρ., Σαλήογλου(59′ Γιουρούκ)

ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ( Γρηγοριάδης): Ιωαννίδης Α., Γεωργιάδης, Αραμπατζής Α., Τσενεκίδης, Μελενικιώτης, Κοχαϊμίδης, Σεβδίλης(41′ Κυριακίδης), Δουκίδης, Αλαγκιοζίδης, Ιωαννίδης Ι.(41′ Ζάντζας, 65′ Πούλας Μ.), Ιορδανίδης(79′ Χατζηιωάννου)

 

Share it