Search

Εντός έδρας ήττα για τους Νέους της ΕΠΣ Ξάνθης απο την ΕΠΣ Δράμας(+photos)

Την ήττα με 0-2 γνώρισαν στο Ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Ξάνθης οι ποδοσφαιριστές της Μεικτής ομάδας Νέων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης απο την ΕΠΣ Δράμας, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων Μεικτών ομάδων της ΕΠΟ.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να πετύχουν δύο τέρματα στα ξεκινήματα κάθε ημιχρόνου ενώ είχε και δύο δοκάρια. Πάντως αυτή που έχασαν την πρώτη μεγάλη στιγμή ήταν οι Ξανθιώτες όταν με την σέντρα ο Θώμογλου βγήκε μόνος απέναντι απο τον κίπερ της Δράμας με τον Βεζυρίδη να νικά τον επιθετικό της ΕΠΣ Ξάνθης και να κρατά το μηδέν. Σαν να μην έφτανε αυτό 3′ λεπτά αργότερα μετά απο εκτέλεση κόρνερ του Λυκίδη και αδράνεια στην άμυνα της Ξάνθης ο Αυγουστάκος με κεφαλιά απο κοντά άνοιξε το σκορ για τους Δραμινούς.  Στην συνέχεια το παιχνίδι ήταν αρκετά μοιρασμένο χωρίς κάποια αξιοσημείωτη στιγμή μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο όπως και στο πρώτο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και στο 47′ έκαναν δύο τα τέρματα τους όταν μετά απο γύρισμα απο τα δεξιά του Κούτκα ο Πούλας απο κοντά με προβολή την έστειλε στα δίχτυα της Ξανθιώτικης ομάδας. Μετά και το 0-2 οι Ξανθιώτες δεν μπόρεσαν να βγάλουν αντίδραση ενώ οι Δραμινοί είχαν δύο μεγάλες στιγμές για να διευρύνουν το σκορ, αρχικά στο 65′ όταν ο Πούλας βγήκε μόνο απέναντι στον Μπαμπήρη έκανε το σουτ με την μπάλα να χτυπά στο δοκάρι του Ξανθιώτη κίπερ ενώ στην επαναφορά ο Μπαμπούρης μπλόκαρε το σουτ του Γεωργιάδη. Ενώ στο 72′ με εκπληκτική μπαλιά του Οικονομίδη ο Κούτλας βγήκε ταχύτατα στην πλάτη της Ξανθιώτικης άμυνας όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον Μπαμπούρη με το σουτ του να καταλήγει στο δοκάρι ενώ στην συνέχεια της φάσης απομάκρυναν οι αμυντικοί, με το 0-2 να είναι το τελικό σκορ.

Με αυτό το αποτέλεσμα οι Ξανθιώτες έμειναν στον έναν βαθμό ενώ οι Δραμινοί έφτασαν τους 4. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δημήτρης Ψωμόπουλος με βοηθούς τους Παναγιώτη Αλχαζίδη και Παναγιώτη Τσιάρα της ΕΠΣ Καβάλας.

ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ(ΑΠ. Κουτρουλός): Μπαμπούρης, Ρασήμογλου, Φραγκούλης, Μπαζοίδης(46′  Ιωαννίδης Φ.), Κουτσογιάννης Αλ.(39′ Κούπας) Τσιρίδης, Χουσείνογλου, Σαντζαρίδης, Παπαδόπουλος(68′ Δημητριάδης Χρ.) , Κουτσογιάννης Χρ., Θώμογλου

ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ(Γρηγοριάδης): Βεζυρίδης, Τάσιος, Αθανασιάδης, Αυγουστάκος, Παρασκευάς, Οικονομίδης, Κούτκας, Παπαϊωάννου(73′ Καλλιμάνης), Γεωργιάδης(79′ Ταμπουρίδης), Λυκίδης(84′ Μουζενίτοβ) , Πούλας Μ.

Share it