Search

Μήνυμα του Γιώργου Γκιρτζίκη προς τις Ενώσεις: «Θέλουν να σας καταργήσουν»

Με δελτίο τύπου του, και όχι επιστολή, που απευθύνεται στις ΕΠΣ όλης της χώρας ο Ξανθιώτης παράγοντας Γιώργος Γκιρτζίκης τις καλεί να… ενεργοποιηθούν ενόψει των αλλαγών που ετοιμάζονται στο εκλογικό σύστημα της ΕΠΟ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρώην προέδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης με αποδέκτες τους παράγοντες των τοπικών Ενώσεων ανα την χώρα:

“Με την εμπειρία 19 ετών, που υπηρέτησα από διάφορες θέσεις το ποδόσφαιρο, μέχρι και την τελευταία ημέρα, όταν και εξαναγκάστηκα σε παραίτηση από τη θέση του Προέδρου της ΕΠΟ, παρακολουθώ με έντονη ανησυχία τις εξελίξεις που κάθε άλλο παρά στη σωστή κατεύθυνση δείχνουν να είναι.

Η σύνθεση της προσωρινής επιτροπής, που ορίστηκε στην ΕΠΟ αποτυπώνει απέχθεια προς το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και ασέβεια προς το κύτταρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων, που τέθηκαν εκτός της διοίκησης του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σε όλη μου τη θητεία αγωνίστηκα μαζί σας για την ανεξαρτησία και το αυτοδιοίκητο στο ποδόσφαιρο. Σήμερα, απευθύνομαι προς εσάς για να επιστήσω την προσοχή σας. Είναι η στιγμή που πρέπει όλες οι Ενώσεις της Ελλάδας να ορθώσετε το ανάστημα σας και να αποτρέψετε να σας καταργήσουν, διότι πρέπει να ξέρετε, ότι αυτός ακριβώς είναι ο σχεδιασμός. Το σύνολο των Ενώσεων μπορεί και πρέπει να πολεμήσει ενάντια σε αυτή τη μεθόδευση που ξεκίνησε από το Υφυπουργείο Αθλητισμού και να τη σταματήσει.

Ο αγώνας έπρεπε να έχει ήδη αρχίσει. Ουδείς δικαιούται να μείνει εκτός. Όλοι μαζί, χωρίς αντιπαλότητες και έριδες, οφείλουμε να προστατεύσουμε το αυτοδιοίκητο και το ίδιο το ποδόσφαιρο μας. Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία είναι δημιούργημα των ΕΠΣ και πρέπει να παραμείνει στις ΕΠΣ”

 

Share it