Search

Η ανασκόπηση του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Badminton U19 από τον Εθνικό

Με δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης κάνει έναν απολογισμό του Πρωταθλήματος Badminton που ολοκληρώθηκε το Σάββατο 29/10.

Το δελτίο Τύπου:

Mε απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το βαλκανικό πρωτάθλημα στην Αλεξανδρούπολη. Αγωνίστηκαν 66 αθλητές από 6 χώρες Τουρκία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Σερβία, Αλβανία, Ελλάδα. Όλοι οι αθλητές ήταν υψηλότατου επιπέδου μεταξύ αυτών το νούμερο 1 και 3 στην Ευρώπη στους άνδρες και τα νούμερο ένα και δύο στην Ευρώπη στις γυναίκες. Η Ελλάδα πανηγύρισε την κατάκτηση δύο μεταλλίων. Στα ομαδικά οι Μάριος Μπούλιος, Ηλιάννα Μαντούκα, Αντρέας Μπίτνερ, Αρτεμις Αναστασίου, Μαρία Ρούγκλιου συγκρότησαν την Ελλάδα 1 και κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο. Στο κρίσιμο παιχνίδι για την τρίτη θέση κέρδισαν με 5-0 την Αλβανία.

Η δεύτερη επιτυχία για τα ελληνικά χρώματα ήρθε στο μικτό διπλό. Ο Θωμάς Ρούγκλιος και η Μαρία Ρούγκλιου κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο. Στα ημιτελικά κάμφθηκαν με 2-0 (21-12, 21-17) από τους Καλισίρ και Ινάρ.
Όλες οι αποστολές αποχώρησαν ενθουσιασμένες από την φιλοξενία τους στην Αλεξανδρούπολη και την αρτιότητα της διοργάνωσης και ζήτησαν να ανανεώσουν το ραντεβού τους αγωνιστικά σε νέες διοργανώσεις που θα αναλλάβει η Αλεξανδρούπολη.

Ο ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης και το τμήμα Badminton ευχαριστεί τον Δήμο Αλεξανδρούπολης τον Δήμαρχο κ Λαμπάκη, και τους υπευθύνους των αντισοιχων Φορέων του Δήμου τον κ. Γ. Βαταμίδη, τον κ. Αρβανιτίδη και τον κ. Ζιώγα, τον Σεβασμιότατο κ.κ. Άνθιμο καθώς και τον Στρατό, που στήριξαν δυναμικά και ουσιαστικά τη διοργάνωση. Τους χορηγούς μας που πίστεψαν στη διοργάνωση και τον χορηγό επικοινωνίας μας το Sportsaddict.gr που ήταν σε καθημερινή βάση ατελείωτες ώρες καλύπτοντας τους αγώνες και ενημερώνοντας το φίλαθλο κοινό.

Share it