Search

Απόλυση μέσω… ραδιοφώνου για Κυπαρίσση και Αναστασιάδη στην Λάρισα!

Απίστευτο και όμως Ελληνικό, το είδαμε και αυτό στο δύσμοιρο πρωτάθλημα της Super League με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Λάρισα να…αποφασίζει και διατάζει την απόλυση του προπονητή Άγγελου Αναστασιάδη και των συνεργατών του αλλά και του τεχνικού διευθυντή, και βετεράνου ποδοσφαιριστή και της Ξάνθης, Θωμά Κυπαρίσση.

Νέα ήθη και έθιμα λανσάρισε η διοίκηση της ΑΕΛ, καθώς τόσο ο Άγγελος Αναστασιάδης, όσο και ο Θωμάς Κυπαρίσσης ενημερώθηκαν για την απομάκρυνση τους από τα πόστα τους δια… ραδιοφώνου!

«Πραγματικά, δεν γνώριζα κάτι. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Είναι απόφαση του ιδιοκτήτη της ομάδας και είναι σεβαστή. Δεν γνωρίζαμε κάτι σε προσωπικό επίπεδο. Είχε κάνει, βέβαια, ο ίδιος ο κ. Κούγιας κάποιος δηλώσεις μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ. Δεν υπήρχε όμως καμία συνάντηση μαζί του. Δεν θέλω να κάνω καμία κρίση και κανένα σχόλιο. Πρέπει να προφυλάξουμε την ομάδα. Μπορεί να υπάρχει θέση για την προσβολή της αξιοπρέπειας, αλλά αυτή τη στιγμή το θέμα είναι το καλό της ΑΕΛ», δήλωσε ο πρώην τεχνικός διευθυντής της ομάδας, στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6.

Share it