Search

Χωρίς Μπαργκάν αλλά με Χαριτωνίδη στην Καρδίτσα ο Άρης για την πρεμιέρα του στην Football League!

“Με μεσημεριανή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για το αυριανό (01/11) παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας στο Δημοτικό γήπεδο Καρδίτσας (15:00). Εκτός έμεινε ο Κενάν Μπαργκάν που υπέστη κάκωση στο γαστροκνήμιο ενώ στην αποστολή βρίσκεται ο έτερος Ξανθιώτης των “κιτρινόμαυρων” Λάζαρος Χαριτωνίδης.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας, Νίκος Αναστόπουλος, ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής: Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Νέτο, Ραούλ Μπράβο, Αντρέου Γκουεράο, Τάτος, Καράμπελας, Ιντζίδης, Μπούρμπος, Ανάκογλου, Ντούνης, Ρόβας, Καπνίδης, Παυλίδης, Βουτσιάς, Ντόγος, Χαριτωνίδης.

Θα απουσιάσουν οι Ράφικ Τζεμπούρ, Ματζίντ Μπουγκέρα (αμφότεροι ταλαιπωρούνται από ίωση), ο ανέτοιμος αγωνιστικά Νίκος Τσουμάνης (προέρχεται από μια μικροεπέμβαση), καθώς και οι τραυματίες της τελευταίας στιγμής Κενάν Μπαργκάν (κάκωση στο γαστροκνήμιο), Μανώλης Τζανακάκης (υπέστη διάταση δικεφάλου)”.

Share it