Search

Πέρασε και απο την Ξάνθη το Δημοκρίτειο που κέρδισε τον Αρίωνα Ξάνθης!

Μετά το μεγάλο διπλό στην Αλεξανδρούπολη επί της Ολυμπιάδας η ομάδα του Δημοκρίτειου Κομοτηνής πέρασε νικηφόρα και απο την Ξάνθη κερδίζοντας στο “Αλέξανδρος Μπαλτατζής” τον Αρίων Ξάνθης με 51-54.

Με τον γηπεδούχο Αρίων να παρουσιάζεται για ακόμα ένα ματς με σημαντικές απουσίες και την ομάδα του Δημοκρίτειου για ακόμη ένα ματς να παίζει εξαιρετική άμυνα, η ομάδα της Κομοτηνής κατάφερε να φύγει νικήτρια απο την Ξάνθη σε ένα δυνατό ματς με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν κοντά στο σκορ μέχρι το φινάλε.

Ο Αρίων ουσιαστικά πλήρωσε τα τραγικά ποσοστά του στις βολές έχοντας 12-27! ενώ το Δημοκρίτειο εκεί που ζόριζε το ματς για αυτόν είδε τα τρίποντα των Ζωλότα και Ιωσηφίδη  να κρατά το προβάδισμα που πήρε με το φινάλε του ημιχρόνου.

ario-dimokriteio

Για την ομάδα της Ξάνθης κορυφαίοι ήταν οι Νταβουλτσόπουλος, Αμπεριάδης και Κέλης, ενώ για την ομάδα της Κομοτηνής οι Ιωσηφίδης, Ζωλότας, Μπούντας και Νταγιάντης.

Δεκάλεπτα: 10-8. 17-18(ημίχρονο), 31-35, 51-54(τελικό αποτέλεσμα)

ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ(Παπαδόπουλος – Αρβανιτίδης): Νταβουλτσόπουλος 18, Κατριβάνος 7 (1), Αμπεριάδης 11 (2),  Κέλης 10 (2), Θεοδωρίδης 3, Πιστόλας 2, Κυρλίδης, Δάλλας, Μπουτσακτσή, Αρβανιτίδης.

ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: Στασινόπουλος  7, Πολίτης, Μόσχους   9, Ζολώτας 10(2), Κώστας, Νταγιάντης  10(1), Φρατζεσκάκης, Οικονομάκης 3, Μπούντας   13, Ιωσηφίδης  11(3), Γιαννκόπουλος, Μπέγιο.

 

Share it