Search

Ο απολογισμός των 10 πιτσιρικάδων απο την Θράκη που αγωνίζονται στα τμήματα Υποδομής ομάδων της Super League!

Με δράση και στις τρεις ηλικιακές κατηγορίες συνεχίστηκε η δράση στα Αναπτυξιακά πρωταθλήματα της Super League, με τις ομάδες των νεαρών Θρακιωτών να έχουν απολογισμό 2 νίκες και 4 ήττες.

Βέβαια η μία ήττα έγινε απο Θρακιώτικη ομάδα καθώς η Κέρκυρα έχασε απο την Ξάνθη, στην αναμέτρηση οπού Τζατζανάς(φωτο) και Βλαδιμηρίδης επέστρεψαν στην Θράκη αυτή την φορά ως αντίπαλοι.

Πάντως γενικά δεν ήταν ένα πολύ καλό Σαββατοκύριακο για τα νεαρά Θρακιωτάκια, με δύο εξ’ αυτά να μην αγωνίζονται καθόλου.

Αναλυτικά

Κ20

Ξάνθη – Κέρκυρα 3-0: Με τρία γκολ απο στημένες μπάλες μέσα σε ένα 20λεπτο η Κέρκυρα των Κομοτηναίων Τζατζανά και Βλαδιμηρίδη ηττήθηκε στα Πηγάδια απο την Ξάνθη.

Ατρόμητος – Ολυμπιακός 0-1: Δεν αγωνίστηκαν οι δύο νεαροί Θρακιώτες του Ολυμπιακού Γιώργος Ξενιτίδης και Θανάσης Γιανναράκης στη νίκη των “ερυθρολεύκων” στο Περιστέρι, παιχνίδι που επιστρατεύτηκαν και οι…επαγγελματίες(Τσιμίκας, Μανθάτης, Ανδρούτσος).

Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός  3-0: Τι και αν είχε ευκαιρίες η ομάδα του Λεβαδειακού δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα στην Τρίπολη, βασικοί σε όλο το ματς αγωνίστηκαν ο Κομοτηναίος κίπερ Συνοδινός και ο Εβρίτης επιθετικός Απόστολος Σαραντίδης.

Κ17

ΑΕΚ – Πανιώνιος 1-0: Ένα γκολ στο 85′ η ΑΕΚ κόντρα στην εικόνα του αγώνα κέρδισε τον Πανιώνιο, με τον Εβριτή αμυντικό Καμπουρούδη να αγωνίζεται για ακόμη ένα 90λεπτο με την φανέλα των “κυανέρυθρων”.

Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός 2-0: Με τους δύο Κομοτηναίους Παχούμη και Γιαννακόπουλο στην σύνθεση της η ομάδα του Λεβαδειακού πάλεψε αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα απο τον Παναθηναϊκό

Κ15

ΑΕΛ – ΠΑΟΚ 0-2: Βασικός ξεκίνησε για την ομάδα του ΠΑΟΚ ο Ξανθιώτης αμυντικός Παρασκευάς Μπάτζιος στο εύκολο πέρασμα του ΠΑΟΚ απο την Λάρισα.

Share it