Search

Η ξεχωριστή εμπειρία των πιτσιρικάδων της ΑΕ Διδυμοτείχου στο ματς της Ξάνθης με την Κέρκυρα(+photos)

Στην Ξάνθη βρέθηκε το Σάββατο με μεγάλη αποστολή και αρκετά τμήματα η Ακαδημία της ΑΕ Διδυμοτείχου δίνοντας φιλικά παιχνίδια με τα αντίστοιχα τμήματα της ομάδας της Ξάνθης στα Πηγάδια.

Μάλιστα πέρα απο τα παιχνίδια οι πιο μικροί της Ακαδημίας είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία, καθώς οι μικροί ποδοσφαιριστές της ΑΕΔ  των τμημάτων Μπαμπίνι και Προτζούνιορ συνόδευσαν τους ποδοσφαιριστές της Ξάνθης και της Κέρκυρας στην αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής της Super League, παιχνίδι που παρακολούθησαν απο τις εξέδρες των Πηγαδίων όλα τα μέλη της Ακαδημίας του Διδυμοτείχου μαζί με τους γονείς- συνοδούς και τους προπονητές της Ακαδημίας.

Εμπειρία πολύ ξεχωριστή για τους μικρούς άσσους της ΑΕΔ που ένιωσαν τα φώτα να είναι στραμμένα πάνω ενώ είχαν την ευκαιρία να δουν απο κοντά επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Εκδρομή που σίγουρα άφησε ικανοποιημένους τόσο τους Υπευθύνους της Ακαδημίας αλλά και τους γονείς που είδαν τα παιδάκια τους να απολαμβάνουν κάθε στιγμή της παρουσίας τους στις Αθλητικές εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Ξάνθη στα Πηγάδια αλλά και στο γήπεδο, με τον Ξανθιώτικο σύλλογο να είναι όπως πάντα σε ανάλογες περιπτώσεις εξαιρετικός οικοδεσπότης.

Share it