Search

Δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες και γνώρισαν εντός έδρας ήττα οι Προσκυνητές απο τον Αλμωπό

Δεν τα κατάφεραν εντός έδρας οι Προσκυνητές, οι οποίοι και ηττήθηκαν με 0-1 από τον Αλμωπό, παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Πιο συγκεκριμένα, η Δόξα Προσκυνητών υποδέχθηκε τον Αλμωπό Αριδαίας στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ποδοσφαίρου στο Ραδιοφωνικό γήπεδο ΕΠΣ Θράκης, παρουσία περίπου 100 φιλάθλων.

Στα αμιγώς αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες να προηγηθούν στο πρώτο μέρους με το σουτ του Εμρέ στο 6’ να μην είναι εύστοχο και τον πορτιέρο Μένιο να λέει «όχι» στο τετ-α-τετ του Γιαννακιτσίδη στο 32’. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και είχαν την κατοχή της μπάλας, όμως στο 61’ ο Γιαννακιτσίδης σέντραρε από τα αριστερά, ο Βάσκος πήρε την κεφαλιά  στο δεύτερο δοκάρι, όμως και πάλι ο Μένιος έβγαλε μια απόκρουση υψηλού επιπέδου. Μετά από τη χαμένη ευκαιρία οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και «άνοιξαν» το σκορ στο 70’ χάρη στην εξαιρετική συνεργασία του Λ. Ελευθεριάδη με τον Τσιρλίδη, και τον τελευταίο με γυριστό σουτ να νικάει τον Περτσά.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Προσκυνητές: Περτσάς, Κελεσίδης, Μόσχος (80’ Σερίφης), Λεφής, Κίτσος, Τρίχας, Ανυφαντάκης (60’ Δραγανίδης), Εμρέ, Κλης, Ιωαννίδης (60’ Βάσκος), Γιαννακιτσίδης.

Αλμωπός: Μένιος, Κιουλτσόπουλος, Παπασυμεών, Ζαρογιάννης, Παπαζούδης, Ελευθεριάδης Γ., Παντελίδης (65’ Κοβατσής), Διαμαντίδης, Καραγιάννης, Ελευθεριάδης Λ. (72’ Τσιμτσιρίδης), Τσιρλίδης.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΟΠΩΣ ΜΕΤΑΔΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ SA

ΚΑΙ ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ

Photo Credit: Xronos.gr

Share it