Search

Καθάρισαν από… αέρος την Κέρκυρα οι Νέοι της Ξάνθης(+ 35 photos)

Απο το πρώτο 20λεπτό καθάρισε το παιχνίδι με την Κέρκυρα η Κ20 της Ξάνθης, που μετά τη νίκη στα Χανιά επί του Πλατανιά με 2-0 κέρδισε τους “Φαίακες” με 3-0. Με κεφαλιά και τα τρία γκολ για την ομάδα Νέων της Ξάνθης όλες με σέντρα απο τον Κωνσταντίνο Κώστα.

Στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο Δημοτικό γήπεδο των Πηγαδίων η ομάδα του Κώστα Προδρομίτη αιφνιδίασε τους φιλοξενούμενους ανοίγοντας το σκόρ στο 11′ όταν μετά απο εκτέλεση κόρνερ απο τον Κώστα οι παίκτες της Κέρκυρας απομάκρυναν με την μπάλα να φτάνει ξανά στον Κώστα που έκανε την σέντρα με τον Εγιούπ Χατζηχασάνογλου με κεφαλιά να ανοίγει το σκορ. Δύο λεπτά αργότερα οι Ξανθιώτες έκαναν δύο τα τέρματα τους όταν μετά απο εκτέλεση κόρνερ του Κώστα ο Σβάρνας πήδηξε πιο ψηλά απο όλους και με κεφαλιά έκανε το 2-0.

Με τον Σβάρνα να βρίσκει δίχτυα και στο 20′ όταν μετά απο εκτέλεση φάουλ του Κώστα απο τα δεξιά ο Σβάρνας πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι νικώντας για δεύτερη φορά τον Κομοτηναίο κίπερ Βλαδιμηρίδη κάνοντας το 3-0. Σκορ που έμεινε μέχρι το φινάλε παρά τις λιγοστές ευκαιρίες που σημειώθηκαν, με τον Βλαδιμηρίδη να κάνει εντυπωσιακή τριπλή επέμβαση στα μέσα του δευτέρου μέρους. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φίλιππος Ανεστίδης με βοηθούς τους Σωκράτη Αγγελακόπουλο και Γιώργο Δρακίδη της ΕΠΣ Ξάνθης.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ(Κ. Προδρομίτης): Σαββίδης, Χασάνογλου, Παπάζογλου, Βαφειάδης, Σβάρνας, Παπαδόπουλος (74′ Καλαϊτζίδης), Τσάπαρης (55′ Καπτέλι), Κώστας, Μελισσόπουλος, Σαμπανίδης, Χατζηχασάνογλου (66′ Κέβιν Τσέλα)

ΚΕΡΚΥΡΑ(Κ. Χριστοφοράκης): Βλαδιμηρίδης, Τρεπέκης, Τζατζανάς, Γκίτσης(69′ Βλάχος), Μοροβίγια, Κοσκινάς, Κουλούρης, Φωτακόπουλος, Γκερέκος, Λαμπόγλου(79′ Γεωργόπουλος), Μίσκου(53′ Γούλας)

Share it