Search

Ετομοπόλεμοι Δραγανίδης, Κλης και Βάσκος για την μάχη με τον Αλμωπό Αριδαίας (15:00 LIVE SportsAddict.gr)

Σημαντικό παιχνίδι περιμένει την Δόξα Προσκυνητών αύριο Κυριακή, στις 15:00 το μεσημέρι, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ Εθνικής κατηγορίας. Η ομάδα του Γιάννη Κλειτσιώτη που την προηγούμενη αγωνιστική έκανε το ρεπό της, θα υποδεχτεί στο ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης, τον Αλμωπό Αριδαίας, που πήρε βαθειά βαθμολογική ανάσα την 6η αγωνιστική, επικρατώντας 2-0 του Καμπανιακού και έρχεται στην Κομοτηνή με “αέρα” +7 βαθμών απ’  τη ζώνη του υποβιβασμού. (Θυμηθείτε τα αποτελέσματα τηςπροηγούμενης αγωνιστικής και την βαθμολογία εδώ).

Τις 14 αυτές μέρες που χε μπροστά του για να προετοιμάσει τους ποδοσφαιριστές του για το παιχνίδι με τον Αλμωπό Αριδαίας, ο Γιάννης Κλειτσιώτης δούλεψε πολύ στην τακτική, ώστε η Δόξα να εμφανιστεί πανέτοιμη για το ματς της Κυριακής. Εκτός αυτού, ο προπονητής των Προσκυνητών είδε τους Δραγανίδη, Κλη και Βάσκο να δηλώνουν ετοιμοπόλεμοι και να τίθενται στη διάθεση του, γεγονός που του δίνει λύσεις ώστε να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό σύνολο.

Πριν από λίγο έγονε γνωστή η αποστολή της Δόξας Προσκυνητών για το ματς με τον ΑΛμωπό Αριδαίας:

Περτσάς, Κορωνάκης, Κελεσίδης, Κίτσος, Λειβαδιώτης, Λεφής, Μουζασβίλι, Μόσχος, Τρίχας, Ανυφαντάκης, Δραγανίδης, Κλης, Μανδύλας, Εμρέ, Ιωαννίδης, Σερίφης, Γιαννακιτσίδης, Βάσκος, Σιδηρόπουλος

Share it