Search

Ενίσχυσε τα μετόπισθεν με Άχπα η ΑΕ Διδυμοτείχου!

Την ολοκλήρωση της μεταγραφή του Παναγιώτη Άχπα(πρώτος απο αριστερά στην φωτο) απο τον Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης γνωστοποίησε με ανακοίνωση της η περσινή πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Έβρου ΑΕ Διδυμοτείχου, μια μεταγραφή που παρότι πέρασε απο χίλια κύμματε τελικά κατέληξε σε θετική για την ΑΕΔ εξέλιξη.

Ο νεαρός στόπερ έχει αγωνισθεί στον παρελθόν στην Α.Ε.Ν. Χιλής στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και πέρσι στον Ιπποκράτη, ενώ το τελευταίο διάστημα μετείχε στις προπονήσεις της ΑΕΔ μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του. Πάντως το υστερόγραφο της ΑΕΔ είναι αυτό που παρουσιάζει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον καθώς όπως αναφέρει το δελτίο τύπου “Λεπτομέρειες και παραλειπόμενα της μεταγραφής τις επόμενες μέρες γιατι η αχαριστία έχει ονοματεπώνυμο.”

Η ανακοίνωση της ΑΕ Διδυμοτείχου αναφέρει:

“Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Άχπα απο την ομάδα του Ιπποκράτη.
Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΑΕΔ τον συγχαίρουμε για την επιμονή και κυρίως για την υπομονη που επέδειξε μέχρι την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.
Παναγιώτη καλοσώρισες.

Υγ)Λεπτομέρειες και παραλειπόμενα της μεταγραφής τις επόμενες μέρες γιατι η αχαριστία έχει ονοματεπώνυμο.”

Share it