Search

Επενδύει στο μέλλον η Κεσσάνη Ερασμίου! Τα πέντε νέα αποκτήματα της ομάδας του Χρήστου Μαλαδένη

Ιδιαίτερα δυναμικά κινήθηκε τον τελευταίο μήνα της θερινής μεταγραφικής περιόδου η ομάδα της Κεσσάνης Ερασμίου, που ενισχύει το ρόστερ με πέντε εξαιρετικά ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που απο την πρώτη τους παρουσία κιόλας έδειξαν πως προσέθεσαν σημαντικά στοιχεία στο παιχνίδι της ομάδας του Εράσμιου.

Άλλωστε για αυτό και αποκτήθηκαν απο τον προπονητή της ομάδας Χρήστο Μαλαδένη, που μαζί με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Γιώργο Μπάτζιο προχώρησαν σε γενεές αλλαγές με τον μέσο ορο ηλικίας της ομάδας να είναι αρκετά χαμηλός, και ακόμη χαμηλότερος αν αναλογιστεί πως και τα πέντε νέα αποκτήματα της ομάδας είναι κάτω των 20.

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα της Κεσσάνης Ερασμίου προχώρησε σε τριπλή ενίσχυση απο την ομάδα του Άρη Πετεινού καθώς  αποκτήθηκε ο μεσοεπιθετικός Ανέστης Τσούλφας και οι δύο γιοί του σπουδαίου βετεράνου ποδοσφαιριστή των Ξάνθη, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, Χρήστου Μαλαδένη, ο μεσοεπιθετικός Μιχάλης και ο μέσος Βαγγέλης Μαλαδένης. Προσθήκη είχαμε και απο τα τμήματα Υποδομής της ΠΑΕ Ξάνθη καθώς στο Εράσμιο συνεχίζει ο πρώην αμυντικός της Κ17 της Ξάνθης Αλέξης Τοπουζίδης. Ενώ αποκτήθηκε και ο νεαρός μεσοαμυντικός Βαγγέλης Τιφτίκης απο τον Αετό Τοξοτών.

kessani-erasmiou

Μάλιστα με αυτούς τους πέντε στην βασική της ενδεκάδα η ομάδα της Κεσσάνης την περασμένη Κυριακή ήταν απολαυστική στο παιχνίδι με την Γενησέα, οπού η ομάδα του Εράσμιου κέρδισε με 2-0 χάρις τα τέρματα του νεαρού φορ της ομάδας Γιώργου Ελμασίδη.

Share it