Search

Ανακοίνωση στήριξης προς τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ξάνθης Γ. Πανίδη απο τον Σ.Π.Π.Π. Ξάνθης

Ανακοίνωση με την οποία τονίζει πως στηρίζει την απόφαση του Προέδρου της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργου Πανίδη να μετέχει ως υποψήφιος στις εκλογές της ΕΠΟ, όποτε και αν γίνουν αυτές, εξέδωσε ο Σύνδεσμος Πτυχιούχων Προπονητών Ποδοσφαίρου Ξάνθης.

Ο Σ.Π.Π. Ξάνθης τονίζει με την στάση του το πόσο σημαντικό είναι για το ποδόσφαιρο του Νομού, η Ξάνθη να έχει παρουσία στα κέντρα αποφάσεων. Δείχνοντας έτσι πως δεν κοιτά σε πρόσωπα, όπως είχε κατηγορηθεί όταν στήριξε τον μέχρι πρότινος πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Γιώργο Γκιρτζίκη, αλλά στηρίζει την παρουσία ανθρώπων με ήθος και προσωπικότητα απο την περιοχή στα Κεντρικά όργανα του Ελληνικού ποδοσφαίρου συμβάλλοντας και αυτοί στην πρόοδο του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και ακόμα περισσότερο του ίδιου του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση του Σ.Π.Π.Π. Ξάνθης αναφέρει:

“Ο Σ.Π.Π.Π. Ξάνθης, χαιρετίζει την υποψηφιότητα του συντοπίτη μας και προέδρου της Ε.Π.Σ. Ξάνθης κ. Γεωργίου Πανίδη, στις επερχόμενες εκλογές της Ε.Π.Ο και του εύχεται καλή επιτυχία !
Όλοι γνωρίζουμε το ήθος και την προσωπικότητα του κ. Πανίδη, έτσι λοιπόν ευχόμαστε και προσδοκούμε ότι με την εκλογή του θα συμβάλλει γενικότερα στην πρόοδο του Ελληνικού ποδοσφαίρου και ειδικότερα στην πρόοδο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του νομού μας.”

Share it