Search

Όσα δήλωσαν Λουτσέσκου και Πετράκης στην συνέντευξη τύπου μετά το ματς των Ιωαννίνων

Στην τεράστια όπως χαρακτήρισε δουλειά των παικτών του λόγω του δύσκολου γηπέδου των “Ζωσιμάδων” αλλά και το γεγονός πως πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία λόγω και των μεγάλων ευκαιριών της Ξάνθης στάθηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε με το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα.

Πιο συγκεκριμένα ο Ρουμάνος τεχνικός του ΑΟΞ δήλωσε:

«Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι και πιθανότατα από τη δική μας πλευρά θα έπρεπε να τελειώσουμε με μια ισοπαλία. Τα πρώτα 25-30 λεπτά ανήκουν στα Γιάννενα, χρονικό διάστημα κατά το οποίο προηγήθηκαν και είχαν και δύο μεγάλες ευκαιρίες από εκτελέσεις κόρνερ. Στη συνέχεια όμως ισορροπήσαμε το παιχνίδι και κάναμε και μια μεγάλη ευκαιρία με τον Χατζητερζόγλου.

Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε σε εμάς, παίξαμε με περισσότερη αυτοπεποίθηση, με περισσότερη υπομονή και είχαμε και μια τεράστια ευκαιρία με τον Λάζιτς. Τεράστια δουλειά σήμερα λόγω και του δύσκολου γηπέδου, ελπίζω να επανέλθουμε γρήγορα από τη σκληρή δουλειά και να είμαστε έτοιμοι για το Σάββατο».

Απο την πλευρά του ο Γιάννης Πετράκης ήταν ευχαριστημένος από την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου ο οποίος όμως επεσήμανε ότι ο ΠΑΣ δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα ούτε στο δεύτερο ημίχρονο πλην της φάσης του Λάζιτς. Αναλυτικά:

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που στα τελευταία παιχνίδια η αμυντική της συμπεριφορά και λειτουργία ήταν υψηλού επιπέδου και απέναντι σε καλές ομάδες δεν κινδύνευσε. Απέναντι σε αυτήν την ομάδα και σε αυτές σε αυτές τις δυσκολίες στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν δημιουργικοί και σκοράραμε, ενώ είναι πολύ σημαντικό ότι και στο δεύτερο ημίχρονο που δεν ήμασταν καλοί δεν δεχτήκαμε ευκαιρίες, καθώς η Ξάνθη είχε μόνο μια ευκαιρία, το σουτ που απέκρουσε ο Πασχαλάκης. Η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου δικαιολογείται καθώς παίζαμε με μια πολύ καλή ομάδα και κάποια παιδιά δεν είχαν ρυθμό από την έλλειψη παιχνιδιών. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη σπουδαία προσπάθεια»

Για την απόδοση των παικτών που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος και ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών που χρησιμοποιήθηκαν σήμερα».

Για το αν έδωσε εντολή να εκτελεστεί το πέναλτι ο Μαμπουλού: «Είναι μέσα στους τρεις που εκτελούν τα πέναλτι».

Share it