Search

Ανοίγει τις πύλες του αύριο το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Badminton στην Αλεξανδρούπολη! (+Video)

Ένα μεγάλο αθλητικό ραντεβού για όλη την περιοχή της Θράκης κάνει … πρεμιέρα αύριο, Πέμπτη, με τους διοργανωτές να έχουν διευθετήσει και την παραμικρή λεπτομέρεια.

63 αθλητές και αθλήτριες του υψηλότερου επιπέδου στο άθλημα της αντιπτέρισης, θα δώσουν ραντεβού στο Μ. Παρασκευόπουλος, εκεί όπου το επόμενο τριήμερο θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες του Βαλκανικού Πρωταθλήματος αντιπτέρισης για ηλικίες κάτω των 19 ετών!

Οι 63 αθλητές και αθλήτριες προέρχονται από 6 διαφορετικά κράτη της ευρύτερης Βαλκανικής Χερσονήσου, με τον αριθμό των συμμετεχόντων να αποτελεί ρεκόρ ποσοτικά, ενώ και ποιοτικά, στην διοργάνωση θα λάβουμε μέρος οι καλύτεροι αθλητές των χωρών αυτών.

Απ’ τις 11:00 το πρωί που θα ξεκινήσουν οι αγώνες, ο φίλαθλος κόσμος της Αλεξανδρούπολης αλλά και των γύρω περιοχών θα μπορεί να πάει στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης και να παρακολουθήσει (δίχως αντίτιμο)  αγώνες badminton πολύ υψηλού επιπέδου. Οι αγώνες την Πέμπτη θα κρατήσουν λίγο και πριν τις 18:00, όταν θα πραγματοποιηθεί η επίσημη τελετή έναρξη!

Οι αποστολές των 6 εθνικών ομάδων θα παρελάσουν στο χώρο του «Μ. Παρασκευόπουλος», ενώ αργότερα ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελος Λαμπάκης, θα κηρύξει την επίσημη έναρξη των αγώνων, ενώ θα δώσουν το παρόν και ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου, Δημήτρης Πέτροβιτς, ο Πρόεδρος του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Ειρήναρχος Μεσινέζης και ο Μητροπολίτης Αλεξανδρούπολης, Άνθιμος.

 

Την Παρασκευή οι αγώνες θα ξεκινήσουν από νωρίς το πρωί (09:00) και θα διαρκέσουν ως τις  19:00 το απόγευμα, ενώ η αυλαία του μεγάλου τουρνουά θα πέσει το Σάββατο με τους τελικούς!

 

Απ’τις 09:00 το πρωί ως τις 14:00 το μεσημέρι οι κορυφαίοι αθλητές θα κοντράρονται για κάποιο μετάλλιο, με πολλούς εξ αυτών να έχουν ήδη στο ενεργητικό τους διακρίσεις τόσο σε Πανευρωπαϊκό όσο και σε Παγκόσμιο επίπεδο!

 

Μέσα στους 63 αθλητές, συγκαταλέγονται 16 Έλληνες, μεταξύ των οποίων και τρεις Εβρίτες, οι Αντώνης Πατερόπουλος, ο Τηλέμαχος Βουκουρεσλής και ο Κυριάκος Καραγεωργίου!

Δείτε στο βίντεο της εκπομπής “Πάμε Γήπεδο” της Δέλτα Τηλεόρασης, στιγμιότυπα απ’το Πανελλήνιο OPEN badminton που διοργανώθηκε πέρσι στην Αελαξανδρούπολης ..

http://

Χορηγός επικοινωνίας το SportsAddict.gr

14686563_1184570431613298_1183859221_n

 

 

 

Share it