Search

Στο πλευρό του 6χρονου Χρήστου – Γιώργου και η Ροδόπη ’87! Την Τετάρτη ο Ραδιομαραθώνιος

“Ένα ταξίδι σωτηρίας για τον μικρό μας φίλαθλο Χρήστο-Γεώργιο” με αυτή την φράση ξεκινά το ενημερωτικό δελτίο τύπου της η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Κομοτηνής “Ροδόπη ’87” που καλεί όλον τον κόσμο να μετέχει ενεργά και να μετέχει ενεργά στον ραδιομαραθώνιο που θα διεξαχθεί για να συγκεντρωθεί το χρηματικό ποσό που χρειάζεται ο μόλις 6 χρονών Χρήστος Γιώργους για να του χορηγηθεί συγκεκριμένη και πολυδάπανη φαρμακευτική αγωγή.

Το σχετικό δελτίο τύπου αναφέρει:

Στις 26 Οκτωβρίου από τις 09:00-14:00 συμμετέχουμε στο κοινό πρόγραμμα όλων των ραδιοφώνων της Ροδόπης, για τον εξάχρονο συμπολίτη μας Χρήστο – Γεώργιο Θεοδωρίδη που χρειάζεται τη στήριξή μας στην πιο κρίσιμη μάχη της ζωής του.
Ατυχώς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε στις Σέρρες και να του αφιερώσουμε την νίκη, όμως θα το κάνουμε σε επόμενο αγώνα μας…!!
Ο Ραδιομαραθώνιος θα διεξαχθεί από τα στούντιο της ΕΡΑ Κομοτηνής και θα εκπέμψει ταυτόχρονα μέσω όλων των ραδιοφωνικών σταθμών της Ροδόπης, με σκοπό να συγκεντρωθεί το χρηματικό ποσό που χρειάζεται ο μικρός συμπολίτης μας για να του χορηγηθεί συγκεκριμένη και πολυδάπανη φαρμακευτική αγωγή.
Ο αριθμός λογαριασμού για να καταθέσει όποιος επιθυμεί τη δική του οικονομική βοήθεια είναι:
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αρ. Λογ. 5353-060327-546.
IBAN GR 9101723530005353060327546

Το ιστορικό της ασθένειας
Ο μικρός Χρήστος-Γεώργιος Θεοδωρίδης αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Μόνη ελπίδα του αποτελεί η εξειδικευμένη φαρμακευτική αγωγή στην οποία πρέπει να υποβληθεί στην Ρωσία, με την προϋπόθεση να υπάρχουν τα χρήματα. Ο Παναγιώτης Θεοδωρίδης, πατέρας του μικρού αγοριού, απευθύνει έκκληση στους συμπολίτες του να στηρίξουν οικονομικά την οικογένεια, προκειμένου να συγκεντρωθεί το ποσό των 20.000 ευρώ που απαιτείται για το ταξίδι σωτηρίας του μικρού παιδιού. Σημειώνεται ότι μετά από αξιολόγηση από τη Δευτεροβάθμια Υγειονομική Επιτροπή του Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας, προκύπτει ότι το παιδί έχει επιληπτική εγκεφαλοπάθεια με ποσοστό αναπηρίας 70%, ψυχοκινητική καθυστέρηση με ποσοστό αναπηρίας 60%, σπαστική τετραπάρεση με ποσοστό αναπηρίας 67%, βαριά νοητική υστέρηση με δείκτη νοημοσύνης κάτω του 20 με ποσοστό αναπηρίας 80%, ποσοστό κινητικής αναπηρίας κάτω άκρων 67%.
Ο γιατρός σύμφωνα με τον κ. Θεοδωρίδη είναι εξειδικευμένος νευροχειρουργός σε μεγάλο ιατρικό κέντρο της Αγίας Πετρούπολης στη Ρωσία. Ήρθε σε επαφή μαζί του, με τη βοήθεια ενός Ελληνορώσου που διαμένει εκεί και έτυχε να γνωριστεί τυχαία στην Ελλάδα. Το παιδί θα υποβληθεί σε ειδική φαρμακευτική αγωγή και έχει την ελπίδα να θεραπευτεί

Share it