Search

Σκόραρε στο ντεμπούτο του με το Λουτράκι ο Γιώργος Γούλας!(+video)

Πρώτη εμφάνιση και πρώτο γκολ για τον Ξανθιώτη Γιώργο Γούλα με την φανέλα του ΑΟ Λουτρακίου, με τον 22χρονο μεσοεπιθετικό να ισοφαρίζει προσωρινά για την ομάδα του στο παιχνίδι με την Δόξα Μεγαλούπολης.

Πάντως παρά το τέρμα του Γούλα οι “οράνιε” δεν απέφυγαν την ήττα , με το τελικό 3-1 να πανηγυρίζετε έξαλλα απο τους γηπεδούχους καθώς είναι το πρώτο στην ιστορία τους στην Γ’ Εθνική. Δείτε στιγμές του αγώνα και τα γκολ, στο 1:40 είναι το τέρμα του Ξανθιώτη χαφ.

Ο 22χρονος Ξανθιώτης χαφ ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα απο τμήματα υποδομής της Ξάνθης και για τρία χρόνια υπήρξε μέλος της ομάδας Κ20 της Θρακιώτικης ΠΑΕ προτού συνεχίσει σε ΠΑΟ Κρουσώνα, Επισκοπή, Ιάλυσο Ρόδου και τώρα την ομάδα του ΑΟ Λουτρακίου.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής των οράνιε το νέο απόκτημα της ομάδας δήλωσε: “ Δέχτηκα προτάσεις τις τελευταίες μέρες και από άλλες ομάδες. Οι πληροφορίες που συγκέντρωσα, όμως για τον Α.Ο Λουτράκι ήταν όλες τους εξαιρετικές. Αυτό το γεγονός σε συνδυασμό με την επιμονή και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν ο πρόεδρος κ. Καναβός και ο προπονητής της ομάδας με έκαναν να πάρω αυτή την απόφαση. Θέλω να βοηθήσω την καινούργια μου ομάδα να ξεπεράσει το άτυχο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και να επιστρέψει σύντομα στο δρόμο των επιτυχιών». Κάτι που απο μέρους του το έκανε σκοράροντας το πρώτο του τέρμα με τον ΑΟΛ πάντως να μην αποφεύγει την ήττα.

Share it