Search

Εντυπωσιακή πρεμιέρα για τον Πανθρακικό που φιλοδώρησε με τριάρα την Καλλιθέα!

Πολύ καλό ήταν το ξεκίνημα του Πανθρακικού στη σεζόν, αφού το απόγευμα της Τρίτης (25/10) επικράτησε με 3-0 της Καλλιθέας στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου.

Οι Θρακιώτες ήταν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα καλύτεροι και παρουσιάστηκαν σαφέστατα πιο έτοιμοι από τον αντίπαλό τους. Από τη στιγμή που πήραν το προβάδισμα απειλήθηκαν επί της ουσίας μία φορά και έδειξαν καλά στοιχεία. Θετικός ο Νικόλτσης, δεδομένα οι Ηλιάδης και Ρομπέρ είναι άλλη κλάση για ομάδες Β’ Εθνικής.

endekada-panthrakikou

Το 1-0 έγινε στο 37′ όταν μετά από κόντρα η μπάλα έφτασε στον Νικόλτση, αυτός μέσα στην περιοχή, πέρασε τον αντίπαλο του, γύρισε και με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-0 στο 57′. Ο Ντούνης βγήκε εκτός εστίας και υπό την πίεση του Πολίμου έχασε την μπάλα, εν συνεχεία ο Γκίνη δεν έδιωξε με τον Πολίμο να κλέβει την μπάλα, να την δίνει στον Ηλιάδη και αυτός με ψηλοκρεμαστό πλασέ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Χαλκιαδάκης έσπασε το τεχνικό οφσάιντ βγήκε από τα αριστερά και γύρισε παράλληλα προς τον Κάρδαρη ο οποίος πλάσαρε σε κενή εστία για το 3-0.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης, κ. Βρέσκας, κιτρίνισε στους Πλέγα (41′), Γαβριηλίδη (68′), Σταματάκο (74′), Πολίμο (76′), Τσίπρα (76′), Πετρούση (83′)

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Κώστας Ανυφαντάκης): Γκαραβέλης, Πολίμος, Πετρούσης, Μπουγαΐδης, Μυρθιανός, Πλέγας (66′ Ψάλτης), Γαβριηλίδης, Ηλιάδης (60′ Κάρδαρης), Χαλκιαδάκης, Ρομπέρ, Νικόλτσης (75′ Μήλιος).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Τάκης Γκώνιας): Ντούνης, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Μουκτάρης, Πάτας, Γκίνη (74′ Κατσικογιάννης), Μπέλης, Μάκο, Σμυρλής (68′ Γουόρντεν), Τσίπρας, Σταματάκος.

Share it