Search

Δημήτρης Χατζόπουλος: «Μπορούσαμε το κάτι παραπάνω κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Στο SportsAddict μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ο βολεϊμπολίστας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Δημήτρης Χατζόπουλος. 

Για τον αγώνα είπε:

«Κάθε πρεμιέρα και δύσκολη. Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ δυνατή ομάδα και ειδικά φέτος έχει ενισχυθεί σημαντικά, άσχετα που σήμερα έλειπαν κάποιοι πάικτες του. Έπαιξαν αρκετά καλά, αλλά και εμείς μπορούμε καλύτερα. Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω από αυτό το ματς που ήταν και στην έδρα μας με τον κόσμο στο πλευρό μας. Από κει πέρα κοιτάμε τη συνέχεια. Είναι ακόμα πολύ νωρίς για να κυνηγάμε πολύ μεγάλους στόχους και μεγάλα αποτελέσματα».

Για τον κόσμο που γέμισε το κλειστό «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» τόνισε:

«Αν και πρώτο παιχνίδι και σε μία δύσκολη μέρα όπως η Δευτέρα γιατί πολλοί δουλεύουν και δεν μπορούσαν να έρθουν, το γήπεδο ήταν γεμάτο. Ευχαριστούμε τον κόσμο που από την πρώτη αγωνιστική μας ενισχύει και ελπίζω και στα επόμενα παιχνίδια που θα είναι δύσκολα και σημαντικά για εμάς να μας βοηθήσει».

Για τον τραυματισμό του Ανδρεάδη:

«Ήταν μία πολύ μπερδεμένη φάση και θα λεγα ότι στάθηκε άτυχος γιατί ήμασταν πολλά άτομα στη συγκεκριμένη φάση, μπερδεύτηκαν κάποιοι παίκτες με αποτέλεσμα να χτυπήσει. Του εύχομαι καλή ανάρρωση».   

Share it